Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Minél több véleményre kíváncsi...

Minél több véleményre kíváncsi vagyok. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy téli ruhám, a 3.hoz hasonló nagyon: [link]

Kaptam vele együtt egy vastag lábfejnélküli harisnyanadrágot. Hasonló ehhez: [link] csak kockás-mintás és elasztán.

Szerintetek az ilyet felvehetem azzal a ruhával? Nekem fura a mintája, nem csak alsónadrágként lehet hordani?

Felvennéd így őket? + csizma?

Mit gondoltok?

2013. dec. 25. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csini leszel benne.
2013. dec. 25. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem ha mindkettő ilyen világos színű, ne vedd fel együtt.inkább vegyél hozzá egy fekete harisnyát
2013. dec. 25. 16:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem, a harisnya sötétbarna színű.

Csak a mintája miatt nem tudtam,hogy felvehetném-e ilyen ruhával, vagy csak nadrág alá való harisnya...

2013. dec. 25. 16:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen egyberuhákhoz/szoknyákhoz nagyon nem illik a leggings. Vegyél fel inkább hozzá egy vastag 100 den-es harisnyát, így sokkal csinosabb és nőiesebb lenne az összhatás.
2013. dec. 25. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!