Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Minél több véleményre lennék...

Minél több véleményre lennék kíváncsi, írnátok légyszi?

Figyelt kérdés

A téma a Dove sampon.:) Még pedig ez: [link]

Szeretném kipróbálni az intense repair termékét, de felesleges nem szeretném megvenni.Úgy értem, sokan azt mondják, zsíros a hajuk tőle.Tudom, hogy mindenkinek máshogy hat,de mégis kíváncsi vagyok.Aki használta/használja, leírná,

-hogy segít a száraz, töredezett hajon?Puhább lesz a haj? -meddig szép/friss a hajad tőle(főleg a hajtő, engem nem zavar, ha a hajvégek kicsit nehezebbek, zsírosabbak, a lényeg nekem, hogy a hajtő legyen friss). Persze akinek egyébként is 1-2 nap után tiszta zsíros a fejbőre, az ne írja, hogy 2 napot bír ki.:)

Egyéb tapasztalatokat is szívesen várok!

Köszi!

2012. márc. 23. 09:38
 1/3 anonim válasza:
Proba szerencse, de megeri kiprobalni a ricinusolajat is.
2012. márc. 23. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:
szia, most anya ilyet vett itthonra, de komolyan mondom, hogy szuper! én kolis vagyok, és ha elfogy a garnier avokádós samponom, ilyet fogok venni, mert olyan rugalmas, élettel teli, fényes hajat csinált, hogy tényleg meg vagyok vele elégedve! pedig alapjában véve sosem vettem volna dove sampont, mert úgy vagyok vele, hogy mindenki csak egy valamiben lehet profi.. a dove mondjuk a testápolásban. de tévedtem:) 20l
2012. márc. 23. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:
(utolsó vagyok) most olvastam végig, és én 2naponta mosom eleve a hajamat, szóval nekem nem tűnt fel, hogy hamarabb zsírosodna a hajam tőle. ilyen hatást én nem tapasztaltam
2012. márc. 23. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!