Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, hajhosszabbítása...

Lányok, hajhosszabbítása indiai hajból? Minél több véleményre lenne szükségem, hogy tudjak dönteni.

Figyelt kérdés
Pozitív és negatív dolgok, árak, stb-stb......
2009. máj. 7. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Altalaba midnenhol indiai hajat hasznalnak.. Ezt tudni kell hogy az indiai hajtincsek feketek.. es a cegnel ezeket szokitik es festik atgolgozzak..

ezek jo minoseguek szerintem ha van eleg penzed akkor emgeri!!

Lattam musort hogy ragasztjak fel es hogy latszolagos legyen kell vagy 100 tincs ez olyan felhosszu hajhoz tettek :D

De tudnod kell hogy otthon nem festheted se nem moshatod mert nagyon igenyesek ezek a felragasztott tincsek !!

Mindenkepp szalonba kell jarnod allandoan..

Gondold el hogy megeri e ez neked ?! Lehet csodalatos a latvany de sok a macedura vele...es persze penzbe kerul..

Ha gyorsabban akarod noveszteni a hajad es egeszsegesebb hajat akarsz akkor szedhetsz revalid kapszulat es csinalhatsz hetente egy pakolast ra: tojassargajabol es ricinus olajbol..

ezzel az ontettel pedig maszirozd a hajhagymakat az az a hajszalak toveit.. es hidd el gyorsan meg fog noni :d

remelem segithettem.. pusziii`

2009. máj. 7. 15:26
 2/5 A kérdező kommentje:

köszike, de elég türelmetlen vagyok, nem bírom ki, hogy olyan hosszúra megnőjön...

amúgy fekete hajam van...

írna olyan is, akinek volt ilyen :)

2009. máj. 7. 15:30
 3/5 anonim válasza:

szia!

csak annyit szeretnék írni ehhez kapcsolódóan, hogy nekem volt indiai hajjal hajhosszíbbításom, az enyém varrással készült, és nagyon szétroncsolta a hajamat!!!!

Nem tudom ez lehet a varrás miatt van, de szerintem a hóillesztés sem annyira egészséges!!!!

Amúgy az indiai haj jó, az a legjobb az európai után!:D

szia

2009. máj. 7. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:

szia! nekem indiai hajam volt,hátul varrva,oldalt gyürüzve.ugy 3 évig,most nincs pénzem rá.ha bp-i vagy a nyugatinal van egy jó hajszalon.

árban,60 cm 25 e körül volt egy csomag,nekem 2 kellett,és 2500 ft egy sor,abbol 3 vagy 4 kell.és még + mellé a tincsek.negativot nem tudok.

2009. máj. 7. 19:26
 5/5 A kérdező kommentje:
köszike
2009. máj. 8. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!