Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » LÁNYOK! Ti melyik ruhaboltban...

LÁNYOK! Ti melyik ruhaboltban vásároltok legszívesebben?

Figyelt kérdés

Ajándékutalványt szeretnék ajándékba adni /egy 22 éves lány részére/ viszont nem döntöttem még el melyik üzletben tudná legjobban kihasználni. Az utalvány összege 6 ezer ft lenne.

Amikre gondoltam: C&A, New Yorker, Bershka, Pull and Bear..(illetőleg ha van még más üzlet amit ajánlasz nyitott vagyok rá. -budapesten)

2013. dec. 22. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok pesti ugyan, de én a C&A-ban szeretek leginkább vásárolni. Viszont ott 8000 Ft körül vannak a ruha árak, kivéve, ha kiegészítőket vagy alsóneműt vessz az illető. Szóval 6000 Ft oda kevés.

Bershka szerintem jó. De a számomra értékelhető ruhadarabok többsége szintén több mint 6000 Ft.

New Yorkerben mostanában nem voltam, mert szerintem kínai minőséget adnak és még túl is árazva :(

2013. dec. 22. 12:53
 2/8 anonim ***** válasza:
h&m, new yorker
2013. dec. 22. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Én mostanában a Tally Weijlben szeretek vásárolni meg a New yorkerben. A C&A-t régen imádtam, de már évek óta egyre gagyibb szerintem, már jó ideje semmit se tudtam ott venni magamnak..bershka szintén jó, de az meg tényleg nagyon drága:s

24L

2013. dec. 22. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én H&M-nek örülnék, ott elég színes a kínálat, van elegáns, sportos, és rengeteg egyszerű, basic darab is van, ott biztosan ki lehet használni, és nme is túl drága. A C&A nekem túlságosan felnőtteknek való, a New Yorker el van kínaisodva, a Bershka meg túlságosan 'divatos', ahogy a Pull&Bear is, persze lehet ott is jókat kifogni, de lehet egy 22 éves lánynak már elegánsabb az öltözködése, persze embere válogatja. Esetleg ha írnál pár szót a stílusáról, könnyebb választani.

17L

2013. dec. 22. 15:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Még a Stradivariust ajánlanám, leárazásokkor iszonyat jó dolgokat ki lehet fogni, és szerintem a kínálat is jó, minőségi.
2013. dec. 22. 15:43
 6/8 anonim válasza:
Bershka, Pull&Bear, H&M, Stradivarious
2013. dec. 22. 23:52
 7/8 anonim ***** válasza:
H&M,ott elég nagy a választék, biztos talál valamit.
2013. dec. 23. 10:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszik a véleményekért a H&M lett a befutó egy kicsivel nagy kerettel. :-)
2013. dec. 23. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!