Miért bámulnak az eladók rám ruhaboltban úgy mint egy ufóra?
Több oka lehet;
1.Nagyon szép vagy
2.Nagyon ronda vagy
3.Nagyon kövér vagy
4.Azt hiszik lopni akarsz...
nem vagyok nagyon kövér
lopni se akarok
a nagyon szépet se mondanám
a ronda még benne lehet :S
Hordasz valamit ami mondjuk feltűnő vagy nem átlagos?
Hány éves vagy és milyen nemű (mert mondjuk 16 vagy de 20-nak nézel ki)?
Tudsz küldeni képet hogy hogy nézel ki amikor boltba mész?
Régen engem is megbámultak, amikor feszengve közlekedtem és nem tudtam, mit akarok.
Múltkor azonban edzésen voltam, nem tudtam át se öltözni, és edzőcuccban, tornazsákkal a hátamon, zilált hajjal rontottam be az egyik üzletbe, mert épp akkor támadt kedvem körülnézni. Sétafikáltam egy keveset, kiválasztottam, ami tetszett, aztán beálltam a kasszához, ahol nem volt senki. A biztonsági őr észrevette, hogy problémám van, és biztosított arról, hogy keres nekem egy pénztárost. Nagyon készségesen meg is hozta a lányt, aki szintén szokatlanul normális volt :D
Mostanság mondjuk a kérdésedben felvetett problémát úgy igyekszem kezelni, hogy beszélgetést kezdeményezek az eladókkal, akik ezután mindent megtesznek, hogy elnyerjék a kegyeimet. Bizonyára tartanak attól, hogy próbavásárlást végzek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!