Miért bámulnak mindig meg az emberek?
Figyelt kérdés
Nem járok mini szoknyában, csak igen ritkán, a mellem se rakom ki és mégis állandóan megbámulnak, de miért?
Honnan tudjátok eldönteni, hogy azért bámulnak meg titeket, mert szépnek találnak vagy mert furának?
2013. aug. 2. 13:45
1/7 anonim válasza:
Én is ugyanezt tapasztalom. Szerintem az emberek imádják megnézni, hogy hogy néz ki a másik. Keresik azt, hogy mi a szép, illetve a ronda rajta.
2/7 schocko válasza:
Volt már ez a kérdés amannyiszor, olvastad volna el előtte ott a válaszokat...
3/7 anonim válasza:
Könnyen. Elhiszem magamról, hogy azért bámulnak meg, mert rohadt jól nézek ki, és nem aggódok amiatt, hogy esetleg valakinek nem tetszem. Nem érdekel. Bámuljon csak, én egy pillantásra se méltatok másokat.
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem ilyenkor folyton az ugrik be h biztos vmi hatalmas gáz van rajtam (ruha,smink,kócos haj) ami ordít csak én nem látom és kínosan érzem magam :S
2013. aug. 2. 13:53
5/7 anonim válasza:
ezzel én is sokszor így voltam:) sírtam is már miatta, mert nem csak bámultak, hanem nevettek is párszor. de máskor meg nem, csak úgy néztek, mintha tetszenék nekik. így döntsem el, hogy mivan:D
semmi különös nem volt rajtam pedig, mert rákérdeztem attól, aki velem volt.
kérdezd meg esetleg a barátaidat, akikben megbízol és akik őszinték, hogy mondják el, hogy mi lehet rajtad, amiért megnéznek, sértődést kizárva:)
amúgy szerintem az a legjobb, ha megpróbálsz nem foglalkozni velük.
ne mások véleményével
6/7 anonim válasza:
*ne mások véleményével foglalkozz, hanem élj szabadon, vidáman, úgy ahogy az neked a jó, mert csak így lehetsz boldog igazán:)
7/7 A kérdező kommentje:
a vélemény ált egy elhuzott neeeeeem tudooooom :D
2013. aug. 2. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!