Lányok! Ki milyen típusú kabátot hord a legszívesebben? Fiúk! Ezek közül milyen kabát tetszik nektek legjobban egy lányon?
Lécci nemet,kort és a kép számát is írjátok le plusz ha még szeretnétek akkor egy rövid indoklást!:)
Előre is köszi!:)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Nekem leginkább a 2. tetszik, de a 3. is nagyon jó:)
15/l
nekem kifejezettem csak az 1. számú tetszik:)
20/L
1. Hordok ilyen farmerdzsekit, de ezen nem tetszik az a mű-koptatás. Nekem sima sötétkék van.
2. A kedvenc! Csak nem ilyen mű szegecsekkel, mert így borzasztó divatb*zis.
3. Nincs, de igazából nem rossz.
4. Ilyen sincs, de amúgy tetszik.
23/L
kb. mind jó.Ballon kabátom van,imádom,akarok egy farmerdzsekit is venni a közeljövőben,mert nagyon divatos,és tényleg jól néz ki.A szövetkabát meg szintén ilyen "muszáj" darab.Bőrdzsekim is van,azt is imádom,vagányak tudnak lenni,de nekem jobban tetszenek szegecsek nélkül.
16/L
2 akkor tettszene ha nem a mostani elba szott divat szerint lenne csinálva,nem értem hogy miért kellett mindenre szegecseket rakni(még a rózsaszín kabátkákra is),de van hasonlóm még a nagy divatőrület előttről,imádom
4-es is tetszik,ilyenem is van csak hosszabban
A 3. és a 4. nagyon szép, nőies összeállításokhoz szerintem tök jól néznek ki. Az első kettő szerintem túl "modern", én inkább a hagyományos darabok híve vagyok.
22/f
3. és 4. Inkább a klasszikus, nőcis stílust kedvelem.
20/L
nekem a 2. és a 4. tetszik a legjobban, farmerdzsekim az van, azt most nem vennék, de ebből a kettőből választanék ha kellene:D és a bőrdzsekiket szeretem a legjobban:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!