Mit vesztek fel szilveszterkor?
Figyelt kérdés
És hova mentek? Nem konkrét helyre vagyok kíváncsi csak házbuli, kocsma, club, vagy otthon maradsz:) Már azon gondolkozok, hogymit vegyek fel, kitaláltam vmit, elég csinos, de kb. mindig igy szoktam felöltözni és szeretnék, kicsit "erősebben" kinézni:D Akit érdekel szívesen leírom, illetve másoktól ötleteket hallgatok .. :D2013. dec. 20. 23:44
12/13 anonim válasza:
Valószínűleg fekete nadrág, fehér ing betűrve, piros hózentróger és fekete bakancs.
Vagy házibuli lesz vagy falusi mulatság, utcabál.
24/L
13/13 anonim válasza:
Fekete mini ruhát, fekete harisnyát, és lapos csizmát, de mivel házibuliba megyek, azt úgyis leveszem, ha odaértem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!