MIlyen ruhát vesztek fel szilveszterkor buliba? Vagy partyra?
Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 14:55
1/4 anonim válasza:
Nem megyek buliba, itthon leszek a pizsamámban. x)
De ha mégis mennék, egy hosszú, fekete pólót vennék fel, amire ezüstös festékkel egy arc van nyomtatva. Hozzá egy világos, majdnem fehér farmert, és fekete bokacsizmát.
Meg talán egy karkötőt.
2/4 anonim válasza:
Sztem idén én sem megyek bulizni. De ha mennék, akkor sem öltöznék nagyon extrémen-főleg mert nekem van egy köhögős betegségem, és ha erre rátevődik még egy kis nátha is, sokkal nehezebben gyógyulok ki belőle, mint egy átlagember... szval arra figyelek, nehogy megfázzam. Szval hosszított, csinosabb pulcsi csőnadrággal, vastag harisnyával, csizmával. Esetleg ezüst ékszerek vagy egy extrább sál/kendő hozzá.
3/4 anonim válasza:
Szerintem én egy sima egyszerű pánt nélküli koktélruhát fogok felvenni fekete harisnyával, és valami szép boleróval.
4/4 anonim válasza:
én... hát idén nem buli lesz hanem csak ilyen páran vagyunk :D. amúgy most egy póló lesz rajtam meg egy farmer. nem csinálok belőle nagy ügyet. magamat adom :P
*L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!