Mit vesztek fel ma (szilveszterkor) és hova mentek?
Figyelt kérdés
Várom a válaszokat:D2010. dec. 31. 15:13
1/8 anonim válasza:
Pizsit, és aludni. :)
Ha mennék valahova, akkor miniszoknyát vennék egy vastagabb mintás harisnyával, csizmát, meg valami szép felsőt. :)
2/8 anonim válasza:
Ruhát.. szerintem.
am Westend... ha nyitva van... viccet férretéve... nemtom:D de azt tom h meik cipőmbe:D vmi magassarku XD nemtom és te?
3/8 A kérdező kommentje:
én még nem tudom...a ruhám meg van meg az is hogy hova megyek,de lehet hogy változik a terv:D
2010. dec. 31. 15:25
4/8 anonim válasza:
En egy piros egybereszes testhez simulos rucit,fekete harisnyaval,es egy fekete magassarkut......es Milanoban szilveszterezek.
5/8 anonim válasza:
a legjobb barátnőmhöz megyek csajos házibuliba. egy sötétkék csőfarmert veszek rózsaszín feliratos ujjatlan toppal, és fekete magassarkúval.
6/8 anonim válasza:
Valószínű "szűk baráti körös" összejövetelen fog eltelni a ma estém. (:
-Egyszerű, fekete színű csőnadrágot,
-zöld-ezüst színű, hátán V alakú kivágásos, "japános" stílusú felsőt,
-fekete színű soros-fűzős, lapos sarkú csizmát,
-fekete, meleg pulcsit
-japános stílusú kiegészítőt
...ennyi a ruha-kiegészítő rész (:
Szép estét mindenkinek!
L/17
7/8 anonim válasza:
koszonjuk,neked is nagyon boldog uj evet kivanok utolso valaszolo!!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat,remélem jól éreztétek magatokat!!
Boldog Új évet!!
2011. jan. 1. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!