Mit vesztek fel szilveszterkor?
Először itthon alapozás, utána kocsmában, aztán irány valami szórakozóhely :D
Öltözködés meg mint egy átlagos napon, de én fiú vagyok :)
A barátom tart házibulit, ott leszek. Neki akkor van a szülinapja, szóval duplán ünneplünk:)
Két variáción gondolkodtam: az egyik egy szürke, leopárdmintás hosszú ujjú egyberuha (lehet, hogy ribisnek tűnik a minta miatt, de nem is rövid, nem is különösebben kivágott, szóval nem az). De ezt még a fogyókúrám előtt vettem, és azóta meg is feledkeztem róla, úgyhogy lehet, hogy nagy lesz.
A másik egy fekete, puffos 3/4-es ujjú miniruha.
Mind a két variációhoz fekete harisnyát és magassarkút tervezek.
07:39
xDDD nem te vagy a barátnőm? ittis ez a szitu:D
ma 14:29
Nincs kizárva xD
Egyébként boldog szülinapot!
köszi a válaszokat!:D Igazábol nem tudom mit veyek fel mert szeretnék miniruhát/szoknyát felvenni de ahhoz magassarkú dukálna, és nem vehetek fel magassarkút a barátom miatt-.-:D
Eddig az ötlet egy fekete oldalt köves jeggins naci, fehér pántnélküli bodyval ahhoz vmi szép nyaklánc meg óra.. és "aves":D Mi is itthon alapozunk 3an haverjával meg szüleivel aztán éjfélkor neki indulunk a klubboknak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!