A négerek miért öltözködnek olyan jól?
Figyelt kérdés
Látok egy négert az utcán, tuti jól öltözködik. MIndegyik. Miért? Jól áll nekik minden vagy mi? Hol vehetik a ruháikat?2013. dec. 13. 21:40
1/3 anonim válasza:
Ne nézd őket annyira feltűnően, mert beléd teszik a hatalmas töküket...
2/3 anonim válasza:
Én szerintem nem néznek ki jól, mert barna bőrök van, brrr. :S
3/3 anonim válasza:
Hát én nem látok annyi négert az utcán, de tényleg mind jól öltözik, én bírom őket, volt egy néger orvosnőm is kisebb koromban, mindig bámultam rá :)
Feltevésem szerint ha egy (nem feltétlen néger) külföldi úgy dönt, hogy Magyarországra jön, akkor van mögötte egy bizonyos anyagi háttér, amiből ezt megengedheti magának. Nem tudom, mennyire logikus, lehet csak rohadt jó stílusérzékük van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!