Budapesten hogyan öltözködnek a tehetősek, sznobok?
Figyelt kérdés
Úgy értem ,hogy minden városnak megvannak a maga jellegzetességei pl itt nálunk minden ilyen lánynak van neuzer biciklije, a fiúknak szintén csak férfiben plusz kivágott felső, kigyúrt test, nőknél még a blézer, michael kors karóra stb..2013. júl. 14. 15:16
1/10 okoska. válasza:
Zara minden mennyiségben. Férfiaknak növénymintás póló, feszülős térdig érő nadrág, Vans authentic. A lányok/nők körében népszerű a Zara shopper basket bag (fekete színben), az aranylánc, hajfánk, Vans, parka. Ja és mindkét félnek a lehetőleg Ray Ban napszemüveg.
3/10 anonim válasza:
Zara shopper mellett gyakori még a LV Speedy is. A nők gyakran hordanak elegáns ruhákat, ma már szerencsére a csőfarmert leváltotta a ceruzaszoknya és egy lezser ing. Legalábbis én ezt tapasztalom. MK óra, statement nyakláncok, gél lakkos, Swarovski kristályos kocka vagy mandula formájú köröm. Nyáron telitalpú magassarkú, télen tűsarkú csizma, amiken látszik, hogy nem a Nyugati aluljáróban vették, hanem minimum egy 30-40 ezres Zara, ha nem high-end darab. Jellegzetes még a sötétbarna, hosszú haj, és a minőségi termékekkel készített smink. Én magam kedvelem ezt a stílust, bár nem tartom magam sznobnak. Tehetősnek igen, de ez nem jár kézenfogva a sznobsággal.
4/10 anonim válasza:
Előző vagyok. A férfiakról nem tudok sokat nyilatkozni. Ők is kezdik az elegánsabb vonalat képviselni, nem szakadtan járnak, egy időben az volt a menő. A párom például az Armani darabokat szereti, valamint lazább napokon a Lacoste és Zara darabjai kerülnek elő a gardróbból. Seiko és Fossil órái vannak.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!:)
2013. júl. 14. 20:11
6/10 anonim válasza:
Budapesten nem tudom, de pl. az én baráti köröm az elegáns darabokat kedveli. Mondjuk én a Zarát nem szeretem, meg a Michael Kors cuccokat sem. Főleg Kors elég hagyománymentes úgymond. Én a francia, a német és az olasz ruhákat kedvelem. Givenchy, Hermés, Chanel, LV, Prada, Versace, Armani, Hugo Boss, stb. Mondjuk Ralph Lauren még bejön.
7/10 anonim válasza:
Nekem Tommy Hilfiger a kedvence. A Zara mióta számít drágának és miért szeretik olyan sokan? Komolyan kérdezem.
8/10 anonim válasza:
Nem feltétlen számít drágának a Zara, legalábbis ezekben a körökben biztos nem, viszont a minőségük meglehetősen jó , mérföldekkel jobb, mint mondjuk egy felkapott Bershka vagy Stradivarius. Én legalábbis nagyon szeretem ezt az üzeletet, és azt a stílust, amit képvisel. Egy-egy táska mondjuk a 20-30 ezer forintos árával valószínűleg sokaknál kiveri a biztosítékot, míg nekünk ez ajándék ár, ha a LV-hoz hasonlítjuk. De másnak még a Mango 8-10 ezer forintos táska árai is soknak számítanak. Úgy gondolom, hogy a Zara egy bizonyos rétegnek igenis drága üzlet, míg a tehetősebbeknek nagyon korrekt áron kínálnak nagyon jó minőséget.
9/10 anonim válasza:
Tommy Hilfiger, Hugo Boss és a barátai :)
10/10 anonim válasza:
Gianfranco Ferré, Cesare Piacotti, Armani, Versace, Cavalli stb. én az olasz vonulatot szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!