Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Telt csajok, honnan öltözködtök?

Telt csajok, honnan öltözködtök?

Figyelt kérdés
Elegem van, hogy csak a kínaiba kapok ruhát. Ma bementem terranovába meg philip russelba és XXS-től S-ig kb... Hol lehet XL-eseket venni? Ja PR-ban volt XXL-es felső ami akkora volt kb mint egy kisebb M-es (!!!).
2009. nov. 23. 19:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

ne veszekedjetek, kérlek! :)

Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat, sokat segítetek vele. :) Mindeni egytől-egyig.

Egyre kitérnék. A korom eddig ha minden igaz nem került említésre, (valaki írta, hogy ebben a korban még lemegy simán a kg) gondolom stílusomból sejtette. Mennyinek gondolsz, megkérdezhetem? :) Csak kíváncsiság, utána megírom.

A 15 kg nem veszem sértésnek, teljes mértékben igazad van. Még több is mehetne. Bár nekem a 60-70 kg ideálisnak számítana, szeretnék husi maradni, de nem annyira mint most. És magam miatt!

Sajna nagyon nehéz... Borzasztó kicsi az akaraterőm ebben, akármi behatás ér, rögtön kaja... Szóval szomorú vagyok, unatkozom, boldog vagyok.. akkor együnk. És nem bírok ellenállni az édességeknek. Diéta? Az meg nem megoldható, mert egész családom nem tudom ráfogni, márpedig egyedül nehéz. Elég lenne elkezdeni, hogy kevesebb kaja, valamennyivel több mozgás, de akárhányszor elkezdtem mindig neki álltam bűnözni. :(

2009. nov. 23. 23:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az előzőkhöz hozzászólva én is turiból tudok legjobban és divatosan(már kinek mi a divat, inkább egyedien) öltözködni!

Az én méreteim és 173/82, de szerencsém hogy legalább a lábaim hosszúak...!

Tudom hogy öltözködési tanácsokat kértél, de azért hátha ez is segít:

Úgy fogyózom, hogy nem fogyózom, rendszerességet ugyanis én is képtelen vagyok betartani!

Ezért csinálok mindent mértékletesen!

A jövőm múlik az egészségemen, a túlsúlyomat pedig érezhetően megszenvedi a testem(60kg voltam pár éve)!

Ezért mozgok ott és amikor csak lehet(busz helyett séta, lift helyett lépcső,bevásárlás kocsi helyett bringa), eszem ha éhes vagyok, de előtte lenyomok egy-két pohár vizet! Mindenféle kaját eszem, ami csak jólesik, de napi két főétkezésnél nincs több, inkább iszok, ásványvizet,teát, gyümölcslevet!

És a kilók szépen lassan leszívárognak :), pár hónapja csinálom, és már most jobban érzem magam!

Az XXS-es butikok meg tartsák meg a gönceiket, egy nő nem a ráaggatott ruháktól tud ragyogni(néha nem árt, de akkorsem), hanem ha jól érzi magát belülről!

2009. nov. 24. 05:38
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Vékony vagyok,de!Kilós turkálókból öltözöm,rengeteg elegáns,szép ruhát látok,de nekem igen nagyok.Néha megveszem átalakítani,bár nagyból könnyebb kicsit csinálni,mint fordítva.A nadrágok,szoknyák közt a nagyrésze nagy méretű.Nem tudom miket viselsz szívesen,de ezeket ajánlanám,és nem csak a kilós turkálókat.Meg nem vmi tömegruhák vannak ott.Igazad van a menő márkaboltokkal kapcsolatban:valamiért "elfelejtik" hogy nem csak pálcika nők léteznek.
2009. nov. 24. 12:52
 14/17 anonim ***** válasza:
előző vagyok:Látom fogyni is akarsz.Nem tudom a biciklizés megoldható-e?Pl:vmi dolgod van,menni kell vhova,menj azzal.
2009. nov. 24. 12:55
 15/17 A kérdező kommentje:
volt régen, de bátyám eltüntette (széthajtotta) meg forgalomba nem is mernék menni vele. :(
2009. nov. 24. 15:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne bringázz forgalomban!!

Én használtan vettem egy olcsó kis montit és azzal járkálok ki alsóbbrendű utakra, földutakra! Rühellem a forgalmat!!

Ha nagyvárosban laksz, ott is biztos vannak olyan helyek, ahova kijárhatsz, csak nézz körül kicsit!

Ha van kutyád, hordd sétálni rendszeresen, vagy ha nincs, járj sétálni,futni!

A lehetőségeidet te tudod a legjobban felmérni!

Kezdetben rá kell erőszakolni magát az embernek, de pár alkalom és függővé lehet ám válni!! :)

Sok sikert, és bízz magadban, a benned rejlő lelki erőben!Azon nagyon sok múlik ;)

2009. nov. 28. 15:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Turikban és online is kilehet fogni nagyon jó cuccokat :) Itt egy online ruhacsere oldal, de itt nem csak cserélni, hanem vásárolni és eladni is lehet. Vadi új ruhákat is kilehet fogni potom áron. Nézd meg, ha gondolod :) www.molettruha.net

Amúgy én is molett vagyok, és a Tescóban az F&F True márkában vannak nagyon jó nagyobb cuccok, vagy a Takkoban a Maxiblue. Amúgy Philip Russelben is vettem már két XXL-es felsőt, ami tényleg akkor is volt :) (Nem úgy mint a New Yorkeres XXL-es, amit itt is kb M-esnek felelt meg.)

2010. febr. 4. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!