Csajok ti hogyan öltözködtök mikor suliba mentek, vagyis milyen ruhát vesztek fel? (Képpel akár) És a hajatokat hogyan csináljátok meg?
Hát én ált. elég egyszerűen. Póló, kardigán, hozzá farmer, többnyire kék, máskor szürke vagy fekete. Ritkán nadrág helyett egy szoknya harisnyával. Blúzt is hordok néha, meg ilyen belebújós vékony pulóvert.
A hajammal meg nem nagyon csinálok semmit, egyszerűen kibontva, néha kicsit kivasalom, vagy beleteszek egy hajpántot.
Fekete,szürke,vagy kék csőfarmer,ehhez többnyire rövidujjú póló,néha top.
Felé cipzáros pulcsi,vmi olyan,ami megy a cipőmhöz.
Mikor hidegebb van,akkor felveszem a fehér műbőr kabátomat,de alá csak egy hosszú ujjú felsőt.
A hajam szögegyenes,úgyhogy szerencsére nem kell vasalnom.A frufrumat szoktam feltűzni,valahogy így:
Sőt,ugyanilyen szokott lenni a hajam,csak nekem világosbarna.
Általában farmer vagy szoknya. Egy sima utcai cipó vagy balerinacipő, topp valami kardigánnal vagy pulcsi, blúz, ilyesmi.
A hajam pedig kb. ilyen: [link]
hajam copfba konytba.
rövidujjú pólók (Bershka, New Yorker.)
Kardigánok. egyszerűek szürke, fekete, lila
nadrág: csőnadrág, fekete, farmer
cipő: időtől függ. topánka, csizma.. mind1. converse copizások. :D
Fekete bőrnaci vagy latex
Fekete bordzseki kiengedett haj
Fekete bordzseki
Acelbetetes bakkancs
kiengedett haj
17/L
Fekete bőrdzseki
Acélbetétes bakkancs
kiengedett haj
17/L
Fekete bőrdzseki
Acélbetétes bakkancs
kiengedett haj
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!