Ha egy kis beülős helyre (kocsma szerű) mentek, akkor hogy öltözködtök?
Figyelt kérdés
Én csak simán famer+pulcsi...de kíváncssi vagyok ti hogy vagytok ezzel:)
18/L
2011. nov. 4. 17:43
2/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen alkalomból...van, hogy sima szoknya+ felső, de van, hogy kicsípem magam, pl. acélmerevítős fűző, kesztyű, kalap/fejdísz, stb.
Mondjuk én alapjáraton is csinosabban szeretek öltözni, a farmer+póló szóba sem jöhet.
23/N
3/5 anonim válasza:
sötét farmer fekete csizma és vmi egyszínű felső (aminek mondjuk élénk színe van narancssárga, fehér..)
4/5 anonim válasza:
Én abban szoktam menni, ami éppen rajtam van :) Itt falun tökéletes.
5/5 anonim válasza:
Volt már olyan, hogy bőrdzseki kitűzőkkel, tele szegecsekkel, farmer, bakancs. :D
De amúgy többnyire sima feliratos vagy mintás póló, esetleg egyszínű+farmer. Vagy egy kockás ing is megteszi.
A kocsma nem kifutó, azután az alkoholmennyiség után meg miután elhiszed hogy az, arról is meg vagy győződve hogy csodásan nézel ki szóval felesleges szerintem túlöltözni. xD
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!