Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen esős időben hogy öltözkö...

Ilyen esős időben hogy öltözködtök csajok?

Figyelt kérdés
Mert ugyebár a meleg még megmaradt attól, hogy esik.
2010. júl. 25. 05:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hát én elgondolkodtam a gumicsizmán, eddig mindig csak rosszat mondtam erről, de igenis jól jön ilyen időben, persze nem a rózsaszín, de biztosan van olyan is ami nekem is tetszene

hát mivel nincs annyira hideg csőnaci, valami póló, meg egy vastagabb kardigán vagy pulcsi

2010. júl. 25. 07:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok

nah ez kifejezetten tetszik, azt a rózsaszín részt leszámítva

[link]

2010. júl. 25. 07:51
 3/6 anonim válasza:
100%
Farmernaci, vékonyabb hosszú ujjú felső, vízálló cipő.
2010. júl. 25. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyemen kötelező kiöltözni, úgyhogy a kosztüm adott, most annyi lesz a változás, hogy a szokásos magassarkú cipő helyett hét elején csizmát húzok, bár az meg lehet, hogy meleg lesz ilyen időben.
2010. júl. 25. 08:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
szoknya, fűző, bakancs :P
2010. júl. 25. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Csôfarmer, bôr vagy gumicsizma (ha nagyon esik gumicsizma ès viszek melohelyre csini vàlto cipôt) ujjatlan top, rà egy szük vèkony hosszuujju, ès egy blèzer... Ha melegebb van bent leveszem a hosszuujjut, hazafele meg a blèzert :)
2010. júl. 26. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!