Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Telt csajok, honnan öltözködtök?

Telt csajok, honnan öltözködtök?

Figyelt kérdés
Elegem van, hogy csak a kínaiba kapok ruhát. Ma bementem terranovába meg philip russelba és XXS-től S-ig kb... Hol lehet XL-eseket venni? Ja PR-ban volt XXL-es felső ami akkora volt kb mint egy kisebb M-es (!!!).
2009. nov. 23. 19:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a kínai üzletekben is vannak szép, akár alkalmi ruhák is. Nem kell feltétlenül márkás ruhákat venni, amúgy is elég drágák és olykor eléggé "tucatruhának", ugyanolyannak tűnik, mintha mki olyat viselne az utcán.
2009. nov. 23. 19:54
 2/17 A kérdező kommentje:
Ez igaz, csak pl említett üzletekben vannak ám jó cuccok, amik nekem tetszenének.. Másrészről meg barátnőkkel inkább oda járok. Szóval nem tudom hol keressem. C&A-ban van XL-es kollekció, de azokat meg túl öregesnek találom.. Vagy hát nekem azok nem nagyon tetszenek. .:(
2009. nov. 23. 19:56
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hová valósi vagy, de én is ilyen problémával küzdök. :S Tudom ajánlani a KIK nevű boltot, vagy Takko-t, C&A. Én innen szoktam legtöbbször :) Meg van már melyik boltban mit érdemes venni. (Kik: pulóverek, C&A: nadrágok :) ) De sztem pl. a Tescoban is ki lehet fogni egy-két jót, ott vettem pl. egy jó csőnacit meg egy kabátot :P
2009. nov. 23. 19:59
 4/17 A kérdező kommentje:
Bp-i vagyok. Megkérdezhetem az adataitokat? (kor, kg, cm?)
2009. nov. 23. 20:02
 5/17 anonim ***** válasza:
19:59es vagyok. 16 éves, 167 cm és 81 kg :/
2009. nov. 23. 20:08
 6/17 anonim ***** válasza:
19:59es megint :) és te? (bocsi ez az előbb lemaradt)
2009. nov. 23. 20:08
 7/17 A kérdező kommentje:
én azért több... 160/92..
2009. nov. 23. 20:33
 8/17 anonim ***** válasza:
78%
Philip Russelbe télleg nagyon kicsi cuccok vannak csak. Szerintem egyáltalán nem szégyen kínaiból öltözködni. Ha te jól érzed magad így a bőrödben akkor ne fogyózz, de hidd el több önbizalmad lenne és szeretnél öltözködni ha kicsit lefogynál,. ezért most remélem nem haragszol meg rám. De egy 15 lemehetne. És ilyen korban még napi 1 óra sporttal simán lemenek a kilók... Később már nehezebb lesz.
2009. nov. 23. 20:53
 9/17 anonim ***** válasza:
23%

sztem meg elég igénytelen dolog kínaiból öltözni.

imádom a turikat, mert egyedi dolgok vannak, és nem jön szembe veled a ruhád minden második cigányon... a bodzaszedők szeretik a kíniait, meg egy-két suttyó...

vannak ugyanúgy nagy mint kis méretek. eléggé husi vagyok, és eddig mindig találtam nacit és felsőket is. sőt, még kabátot is :) ja, és mindenki kérdezgeti, hogy honnan van ez a tuti rucid? én meg csak lazán mondom, h turi. és nem szégyenlem. szégyellje magát az, aki ízléstelenül öltözik! :p

2009. nov. 23. 21:15
 10/17 anonim ***** válasza:
83%
kedves utolsó kösz hogy lesuttyóztál. Jah, te nem szeretnéd ha szembejönne egy cigányon a ruhád. És mivan ha egy cigány volt a gyönyörű egyedi ruhádnak az előző tulaja? Az persze ugye már nem zavar.
2009. nov. 23. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!