Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek lehetnek divatterv...

Szerintetek lehetnek divattervezo?

Figyelt kérdés
jok az osszeallitasaim ? Amugy nagyon sokat szoktam rajzolni ruhakat es szerintem eleg jok :) Rajz suliba jarok es 9. osztalytol van olyan szak hogy divatterrvezes :) akikk itt vegeztek nagyabol kulfoldon vannak divttervezes foglalkozassal szerintetek megeri? [link]

2013. dec. 9. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne vedd sértésnek, de szerintem ezeket a ruhákat összeválogatni nem annyira nagy dolog. Mindettől függetlenül lehet király érzéked van a dologhoz.. tudnál mutatni 1-2 vázlatot? :)
2013. dec. 9. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezek az összeállítások kész ruhák egymásra hajigálása. Ez még nem divattervezés. A divattervezők saját, kreatív vázlatokkal dolgoznak.
2013. dec. 10. 06:40
 3/4 A kérdező kommentje:
1. Váaszolo : tudok mutatni vázlatokat egy pillanat :)
2013. dec. 10. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne vedd sértésnek de elég közönséges az egész... egyrészt amit linkeltél inkább stylistkodás mint divattervezés..túlságosan is követi az éppen aktuális trendet nincs benne semmi ami különleges ..egy igazi divattervező olyan ruhákat készít amiket évek után is divatos marad.. pl Thierry Mugler, Alexander Mcq stb
2014. jún. 7. 14:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!