Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, miért húztok a harisny...

Csajok, miért húztok a harisnyanadrágra bugyit?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen 7-8 nő,(lány) dolgozik, mind nagyon szépek is (azért van kivétel). Egy nagyon érdekes dolgot vettem észre (kettő közülük , szinte mindég két bugyit hord. Pénteken az egyikük fekete nadrágba jött , nagyon csinos csajszi, és láttam hogy a nadrágja alatt fekete harisnyát hord de a harisnyája felett valami tangaszerű bugyit hordott, az többször is kivillant, a másik egy kicsit idősebb, harmincas, ő szoknyába volt és mivel hogy ő volt a soros kávét főzni többször lehajult és láttam hogy ő is a harisnyája felé is húzott egy bugyit, nála az is látszott hogy a harisnyája alatt valami fehér normál bugyi volt, rajta egy testszinű harisnya és felette valami fekete szinű harcibugyi, az meg anyira fel volt húzva hogy szerintem a ciciéig ért és bele is vágott a popsijába egy kicsit. Ez pénteken volt de ők ketten szinte mindég két bugyit hordanak. Remélem nem tilos megnézni hogy mit hordtok a szoknya (nadrág alatt). Vagy direkt csináljátok?
2009. nov. 22. 11:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
talán azért, mert hideg van, és hogy nejlonharisnyába ne fázzanak fel. Vagy hogy ne csússzon le a harisnya, és ne kelljen igazgatni. Én ezekért szoktam néha harisnya felé is bugyit venni. Vagy menstruálnak, és a biztonság kedvéért. ^^
2009. nov. 22. 12:18
 2/14 anonim ***** válasza:
35%

Nah, én még nem is hallottam ilyenről. Gondolom alulra tangát hordanak, és azért fáznak a harisnyában, vagy nemtom... ez új nekem :D

16/L

2009. nov. 22. 12:23
 3/14 A kérdező kommentje:
Nekem is van barátnőm és ha menstruál ő is két bugyit hord, de nem mindennap,havonta 2-3 szor , a két munkatársam viszont szinte mindennap, az első nem is nagyon titkolja, szerintem ez a tangás dolog is csak mutatvány, a másik a szoknyás még nyáron is ezt csinálta amikor nem fázott , ki érti ezt?
2009. nov. 22. 12:59
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Én azért, hogy ne csússzon le a harisnya. Alá meg persze kell a bugyi, az nomrális. Mert ugye két lehetőség van, vagy felhúzod a harisnyát derékig, hogy ne csússzon le, amit én nem szeretek, tök kényelmetlen, vagy ha lehajtod csípőre, akkor kell a plusz bugyi, mert lecsúszik. Már magyarázatom nincs, esetleg kérdezd meg őket!
2009. nov. 22. 13:21
 5/14 anonim ***** válasza:
Én erről eddig nem hallottam és mindig szenvedtem a harisnyával, mert lecsúszik, a combfix, meg ilyenkor hideg. Majd én is veszek kívülre bugyit, mert akkor nem csúszna le! Ez tuti módszernek tűnik, biztos ezért hordják így.
2009. nov. 22. 14:30
 6/14 anonim ***** válasza:
11%
Azért hogy hüvelygombát kapjanak a marhák.....
2009. nov. 22. 14:41
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

Jaj de buták vagytok(már ne is haragudjatok meg)

Azért vesznek fel két bugyit,hogy ne csússzon le a harisnya!

Alulra ugye egyértelmű,hogy az ember vesz fel bugyit,aztán jöhet a harisnya és utána még egy bugyi,hogy ne csúszkáljon le egyfolytában a harisnya,mert az nagyon idegesítő tud lenni,hogy ha állandóan húzogatni kell!

De mondjuk azt nem értem,hogy az illető nők,akiken ezt észrevetted,miért nem öltöznek fel rendesen,szóval úgy,hogy ne minden mozdulatuknál villanjon ki a bugyijuk illetve a harisnyájuk!

Ennyi a nagy titok:D

2009. nov. 22. 15:02
 8/14 anonim ***** válasza:
én nem értem,.....nekem soha nem csúszik le.
2009. nov. 22. 17:01
 9/14 anonim ***** válasza:
73%

a vastagabb harisnyákhoz nem szoktam ilyesmit alkalmazni mert azok ált. nem csúsznak le, de ugye a vékony, műanyag harisnyák eléggé hajlamosak rá, ezért azokra tényleg jól tud jönni még 1 fixáló réteg :)

viszont azt már nem értem, h a barátnőd miért vesz fel 2 bugyit ha menstruál? mármint mire jó? :o

2009. nov. 22. 17:24
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokért. Azért nem őket kérdeztem meg mert nem lenne szép tőlem ,azért van ez a fórum hogy ilyesmiket kérdezz. Aki azt mondta hogy azért hord egy bugyit a harisnya fölé mert az lecsúszik OK értem, igazatok van.De még mindég nem értem, igaz, a szoknyás koleganőmröl el tudom képzelni hogy praktikus okok miatt hord franciabugyit a harisnyája felett, az igazság az hogy ezt nem nagyon mutogatja, de azt nem értem hogy ő akkor is kettőt hord amikor nincs hideg és ha nem is hord harisnyát...... A másik viszont hmmm hát nem anyira azért mert csuszkál a harija, neki a harisnyája például pénteken a csipőjénél lejjebb volt, a felett volt az a tangaszerüség, nem olyan cérna hanem inkább vastagabb, csipke, azt szerintem a csajok azért hordják hogy mutogassák.. Ki érti ezt?
2009. nov. 22. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!