Lányok! Nektek szokott lenni lábszagotok ha csizmát vagy tornacipőt húztok? Mit lehet ellene tenni? Kort is légszi
Figyelt kérdés
nekem sajna szokott lenni, pedig minden nap fürdök és tiszta zoknit húzok 16 L2011. márc. 25. 15:56
1/7 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok lány,de természetes hogy nem csak a férfiaknak lesz lábszaguk,főleg ilyen jó időben,amilyen pár napja van!Anyám is mikor haza jön és leveti a cipőjét,lábszaga van:D:D,de nem kell ezen csodálkozni,jó időben mindenkinek bele izzad a lába...Mit lehet ellene tenni?Én beszoktam fújni dezodorral a zoknim:D:D,inkább a jó illat érződik mikor leveszem a cipőm,mint a lábszag!De biztos lesznek okosabbak is nálam.
23F
2/7 anonim válasza:
Lehet venni cipőboltokban úgy tudom külön lábdezodort pont emiatt. Amúgy nekem is büdös lesz, de tökmindegy, itthon nem zavar senkit (mivel egyedül lakom), általában megmosom és annyi.
3/7 anonim válasza:
ciki vagy nem, tornacipőben nekem gyilkos lábszagom van :D még szerencse, hogy csak néhanapján húzok tornacipőt. :D (egy évben talán 2x) :D
4/7 anonim válasza:
hát nem tudom,nekem tornacipőben sincs lábszagom...
Semmiben sem...
5/7 anonim válasza:
Nekem nincs lábszagom bakancsban pl. (bár az valódi bőr, tehát jól szellőzik). Tornacipőt nem hordok, elmúltam 13 éves.
6/7 anonim válasza:
Hintőpor a lábadra, mielőtt zoknit húznál.
Lehet kapni cipő szagtalanítót, ez egy spray, kb. 700-800 forint és használat előtt és után kell vele befújni a cipődet és akkor jó lesz.
7/7 anonim válasza:
#3 a Converse tornacipős lábszag az engem sem izgat mint lábszagfétises embert! 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!