Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Nektek miért ciki...

Lányok! Nektek miért ciki télen sapkát hordani?

Figyelt kérdés

A suliban sok csajtól hallom,hogy utálnak sapkát hordani,mert az ciki. Mégis miért?

Védi a hajat, melegen tart és vannak kifejezetten divatosak is.

2013. nov. 29. 17:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én (hacsak nem felejtem otthon) mindig hordok sapkát télen. Nem értem miért lenne gáz, vannak nagyon szép darabok, amik egyszerre csinosak és hasznosak. Ez a szétszedi a frizurát dolog meg számomra érthetetlen. Inkább legyen szétzilált hajam, mintsem csomókban hulljon majd, ha megfázik a fejbőröm. A tél csak 3 hónap, ki lehet bírni pöcre belőtt haj nélkül, szerintem az egészség ennél fontosabb.
2013. nov. 29. 23:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem ciki, csak 1. nem birja a fejbőröm )viszket a homlokom, korpás lesz tőle a hajam), 2. olyan kicsi fejem van, hogy a rendes sapkák nagyok és csak a gyerekméret a jó (bukósisakom is gyerekméret) és cikinek érzek gyereksapit hordani. :D
2013. nov. 29. 23:43
 13/19 anonim ***** válasza:

Van sapkám, de olyan fejformám van benne, hogy kiröhögnének simán az utcán. :(

Inkább kapucnit húzok fel a fejemre.

2013. nov. 30. 14:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Én imádom a sapikat. Anya kötött tavaly kettőt nekem, azokat már november elején felveszem. Amikor hideg van, jöhet a fülvédős sapi. Fehér alapon szívecskés és cuki bojt van a tetején meg a két lelógónál :D
2013. dec. 1. 17:51
 15/19 anonim ***** válasza:
#6-os vagyok, Update: Most vettem egy usánkát, ebben végre nincs szopottgombóc fejem és finom meleg :)
2013. dec. 1. 17:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Én nem tartom cikinek, inkább az a bajom, hogy miután bemegyek valahova melegre, nem tudom hova rakni :D A kapucnit jobban szeretem és ugyanolyan meleg :)
2013. dec. 1. 17:58
 17/19 A kérdező kommentje:
És mi a véleményetek ezekről az állatos sapkákról,aminek füle is van??
2013. dec. 10. 11:59
 18/19 anonim ***** válasza:
én szeretem a sapimat,de a reggeli nagy rohanásban mindig otthon hagyom :( amúgy az állatos,füles sapik szerintem egész jól néznek ki. nem csoda,hisz szinte mindenki olyat hord:D
2013. dec. 10. 17:45
 19/19 A kérdező kommentje:
Nekem pont azért nem tetszik már így annyira, mert minden 2. ember olyat hord és saját magaddal összefuthatsz.
2013. dec. 10. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!