Ciki így hordani?
Neem sötétkék, már volt cipésznél a belsejével, de ahol hajlik a lábam ott van egy lyuk, nem lehet vele mit csinálni. Az oldalával kezdődött, elvált a gumi, aztán eltört, aztán az anyag is, most már kilátszik, milyen színű zokni van rajtam :) Ez négy év alatt kb, és ha olya van (nyaralás, fesztivál) akkor még mindig szívesen felvszem, ha utcára már nem is.
Ez a Converse rossz oldala, mondjuk én minden cipőt szétbarmolok ezen a részen, talán a bakancsot még nem sikerült. Szerintem nem gáz, én erre mindig azt mondom, hogy méltósággal megy tönkre. Nem mennék el addig, hogy leszakadjon a lábamról, de tökéletes például koncertre, ahol több órát kell állni, ő pedig sokkal kényelmesebb mint a vadiúj cipőm, ráadásul egyáltalán nem féltem :Voltra úgy mentem el, hogy utolsó útja, erre csak poros lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!