Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Nektek miért ciki...

Lányok! Nektek miért ciki télen sapkát hordani?

Figyelt kérdés

A suliban sok csajtól hallom,hogy utálnak sapkát hordani,mert az ciki. Mégis miért?

Védi a hajat, melegen tart és vannak kifejezetten divatosak is.

2013. nov. 29. 17:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem azért mert lelapítják,elrontják a "gyönyörűséges" hajukat.

Én inkább felveszem a sapimat (bár én sem szeretem,de mások azt mondják hogy jól áll nekem,de nem csak ezért veszem fel:)) minthogy később alig legyen hajam 😄

2013. nov. 29. 18:09
 2/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem ciki, viszont tönkreteszi a hajamat. Ezt úgy értsd, hogy lelapul, összevissza áll, és utána már nem tudom megcsinálni, csak ha újra vizezem és zselézem az egészet.
2013. nov. 29. 18:11
 3/19 anonim ***** válasza:
Ja, és nem "gyönyörűséges" a hajam, de azért szeretek viszonylag normálisan kinézni.
2013. nov. 29. 18:13
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
sztem,kifejezetten aranyos,a sapi...csak hat egyeseknek elronta a hajukat...:)
2013. nov. 29. 18:17
 5/19 anonim ***** válasza:

Az lemaradt hogy:

Tisztelet a kivételnek!!!

(azért nem mindenki ilyen,elnézést!)

2013. nov. 29. 18:17
 6/19 anonim ***** válasza:
Én is szoktam sapit hordani, jó érzés, ha nem fázik a fülem meg a fejem. De nem nagyon érdekel, ha valaki nem hord, az ő dolga.
2013. nov. 29. 18:33
 7/19 anonim ***** válasza:
Én csak akkor nem hordok sapkát, ha felkötöm a hajam lófarokba v kontyba, mert úgy csúcsfejem van :D de van fülvédőm is, olyankor azt hordom :) én télen nem mászkálok sapka nélkül, nem akarok korpás lenni, és a fülem is elég érzékeny.
2013. nov. 29. 20:02
 8/19 anonim ***** válasza:
Én szoktam hordani, ha nagyon hideg van, vagy ha fúj a szél. Van egyszerű bojtos sapim, csak az a baj, hogy amúgy is széles az arcom, meg gömbölyű a fejem, és az egyszerű sapik ezt pont kihangsúlyozzák. Van egy ilyen bekötős, amit nagyon szeretek, csak az meg nem megy az elegáns kabátomhoz. DE ha hideg van, nem érdekel, hogy nézek ki, felveszem.
2013. nov. 29. 20:23
 9/19 anonim ***** válasza:

én imádom a sapkákat általában már október közepén előszedem őket és amíg nincs 20 fok le sem veszem :)

most norvég mintásat akarok még beújítani csak az baj hogy a legtöbbet elszabják :/

2013. nov. 29. 21:44
 10/19 anonim ***** válasza:
én nem szeretem, mert minden sapkában úgy nézek ki mint egy nem is tudom micsoda. Vagy makk fejem van, vagy ilyen rohadtnagy fejem, vagy úgy nézek ki mint egy szilvásgombóc.
2013. nov. 29. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!