Van olyan, hogy iskolába "túl magas magassarkú"?
A korodból ítélve gondolom egyetemista vagy, ott pedig már nem igazán foglalkoznak egymással a hallgatók, nem szólnak le senkit azért, mert magassarkút hord.
Szóval viseld bátran! Mondjuk 10 cm feletti sarkú cipő amúgyis felesleges szerintem. A 7-8 cm bőven elég bármilyen alkalomra, az 5 cm körüli meg hétköznap.
Én is úgy gondolom, hogy mivel már 20 esztendős vagy, valószínűleg felsőoktatásba jársz, ott pedig szerintem ez már nincs nagyon korlátozva.
Ha rám hallgatsz, annyi a tanács, hogy akkora legyen a max sarok, amit válaszolsz, amiben tudsz járni!
miért amit kinéztél milyen magas?
sztem nincs olyan, h túl magas, nálunk 20-24 évesek között van aki 10+ cmes platformos tűsarkúban/csizmában mászkál, valaki meg lapostalpú csizmában, vagy bakancsban. szóval a sarokméret nem igazán fontos de az alap fontosságú h ne ess benne hasra, sőt, szépen tudj benne járni :) és h mi ez ideális? amit még kényelmesnek érzel egész nap :) ez általában az 5-8 cm között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!