Hogyan lehet egy nő szürke kisegérből bombázó?
Sziasztok!
A segítségetekre van szükségem. Egész életemben egy szürke egér voltam. 20 éves vagyok, és pocsék, ahogy kinézek. Mindig rosszúl válogatom össze a ruháimat. Nem tudom mi mihez passzol. Pocsék az ízlésem. Unom már ezt az állapotot, szép akarok lenni, és vonzó, mindig csinos, akár csak a mai fiatal nők.
Most elkezdtem folyózni, mert kicsit vastagocska vagyok.
Az álom az 54 kg, és el fogom érni. A hajam szőkésbarna és nagyon fehér a bőröm. A smink így leüt a fejemről. :(
Ha komolyan segíteni akartok, küldök képet is.
Milyen smink, milyen ruha illik az én fehér bőrömhöz, szőkésbarna (világos) hajamhoz, és a kék szememhez???
Milyen kiegészítőket viseljek. Mi mihez illik?
Segítsetek kérlek szépen, mert nagyon bánt. 20 évesen eljött az idő, hogy kitörjek. próbáltam, de amit megvettem, azt hittem dögös, később rádöbbentem, hogy nagyon nem. :(
Segítsetek!!!
Szia!Nekem küldtél utoljára üzenetet(asszem),megkerestelek IWIW-en és szerintem nagyon szép nő vagy!Egyátalán nincs rajtad felesleg,a természetes smink meg nagyon jól állt rajtad!öööö....ugye az vagy akinek a profilképe vmi Írországi állatparkban van lefotózva?Mert ha igen nekem nagyon szimpatikus vagy !!! Úgy vettem észre h szereted az állatokat,igaz?Én is imádom Őket!!!:)
ha még mindig öltözködés-rosszulválasztásban szenvedsz,itt vab pár bolt(nemzudom h a te laköhelyeden vannak-e mert én vas megyei vagyok):
Takko [link]
Vögele [link]
Kikk (nem találtam honlapot):S
Deichmann [link]
Igen, jó személyt néztél, én vagyok az.
Hát köszönöm szépen, de azért szeretnék változni, nőiesedni. :D
12:57-es vok:
ja és ha a comboddal nem lennél elégedett,akkor a csajokkal,vagy a barátoddal menj görkorizni!Kezdd ezzel a napod,de előtte mondjuk egyél meg egy banánt...ha a derekadat akarod karcsúsítani ilyenre:
[link] (csak a dereka-csípője!) akkor ragadj hullahoppkarikát(nagyot)!Vagy menj úszni,bicajozni
Na hát nekem pont ilyen körte alakom van, ezt nagyon utálom.
Rendkívül aránytalan. Kiss mell, keskeny derék, széles csípő. Van aki szerint ez a nőies, mivel nem vehetek fel miniszoknyát, szerintem pocsék.
A derekam vékony, nem kell hullahoppoznom. A problémás rész a comb , fenék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!