Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehet egy nő szürke...

Hogyan lehet egy nő szürke kisegérből bombázó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségetekre van szükségem. Egész életemben egy szürke egér voltam. 20 éves vagyok, és pocsék, ahogy kinézek. Mindig rosszúl válogatom össze a ruháimat. Nem tudom mi mihez passzol. Pocsék az ízlésem. Unom már ezt az állapotot, szép akarok lenni, és vonzó, mindig csinos, akár csak a mai fiatal nők.

Most elkezdtem folyózni, mert kicsit vastagocska vagyok.

Az álom az 54 kg, és el fogom érni. A hajam szőkésbarna és nagyon fehér a bőröm. A smink így leüt a fejemről. :(

Ha komolyan segíteni akartok, küldök képet is.

Milyen smink, milyen ruha illik az én fehér bőrömhöz, szőkésbarna (világos) hajamhoz, és a kék szememhez???

Milyen kiegészítőket viseljek. Mi mihez illik?

Segítsetek kérlek szépen, mert nagyon bánt. 20 évesen eljött az idő, hogy kitörjek. próbáltam, de amit megvettem, azt hittem dögös, később rádöbbentem, hogy nagyon nem. :(

Segítsetek!!!

2009. nov. 19. 11:52
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

Szia!

Priviben akartam írni, de nem lehet. Itt nem akarom kiírni a nevem. Nem tudsz adni egy elérhetőséget?

Köszi!

2009. nov. 21. 22:02
 22/50 A kérdező kommentje:

Nincs előírva a fekete fehér, de azt elvárják, hogy legyünk elegánsak.

Mit szólnának, ha betipegnék valami rózsaszín cuccban? Húú. :D

2009. nov. 21. 22:04
 23/50 A kérdező kommentje:

Csajok! Semmi javaslat?

Ha nehéz eset vagyok,az alapján, amit mutattam, legalább általános dolgokat írjatok.

Milyen színt mivel, ahhoz milyen cipő, táska, kiegészítő.

2009. nov. 21. 23:01
 24/50 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy látatlanban elég nehéz tippeket adni, jó lenne ha küldenél fényképet, akkor könnyebben tudnánk segíteni.

Szerintem bármilyen szín lehet elegáns csak úgy kell felvenni, és ha csak a fekete nadrág van megszabva akkor felvehetsz hozzá akár egy rózsaszín blúzt is.

Egy márkásabb üzletben dolgoztam, és sok hivatalban dolgozó járt hozzánk, és színesebb blúzokat is vásároltak:pöttyös, rózsaszín, csíkos, sötétkék stb.

Linkelj be képeket a ruhatáradról, vagy írd meg mit szeretsz hordani. (nem mindegy a blúz fazonja(zsabós, mélyen kivágott, masnis, állógalléros, kerek galléros,fodros, mell varrásos stb.)

Szóval segíts nekünk, hogy segíthessünk.!

2009. nov. 22. 23:27
 25/50 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem kötött a fekete, csak illik elegánsan megjelenni, de nem cak erre koncentráljatok, mert bizony van hétköznapi élet is. Azzal kapcsolatban is várom a tippeket.

Sokan kérték a képet, és ígérték, hogy segítenek, na megadtam a nevem és egy bizonyos oldal címét. Senki nem válaszolt még.

Biztos nehéz eset vagyok.

Ami most jellemző rám pl ingben?

Mindenben a tipikus egyszerű darabom van, sajnos. Na most fogok ezen változtatni, nőiesen akarok öltözni, ebben kérem a segítségeteket.

Priviben küldöm a nevem...stb.

2009. nov. 23. 08:03
 26/50 A kérdező kommentje:

Nem tudok neked privit küldeni. :(

Akkor annyit, hogy 167/ 65 kg, nem arányos, mert széles csípő, nagyon pici mell.

Zöld szem, félhosszú szőkésbarna (világos) haj,hófehér bőr.

2009. nov. 23. 08:05
 27/50 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma megkaptam a végleges jelet. A páromnak mondtam, hogy kövér vagyok, azt mondta Ő ÍGY IS SZERET, nem mondja ,hogy foggyak le.

Úgy érzem magam, mint akinek egy tőrt döftek a szívébe.

:( Nagyon rossz érzés. :(

Teljesen elkeseredtem, nem tetszem már neki se. :(

2009. nov. 23. 17:22
 28/50 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne egyik jól öltözött koleranőddel elmenned vásárolni, mivel így tudna segíteni a döntésben, vagy egyedül de márkásabb üzletekbe, és ott segítenek majd az eladók.

Írtad hogy kicsi a melled, a zsabós vagy fodros blúzok teltebbé teszik, de nem merem ajánlani mert nem látom hozzá az arcod, az egész tested.

A széles csípőt sötét nadrággal lehet elrejteni ami nem szűk szárú lent.

Ne haragudj de így nem lehet tanácsot adni, még a vevőkkel is fel kell próbáltatni az elképzelt ruhadarabot, mert nincsenek olyan öltözködési szabályok amik mindenkire egyformán érvényesülnének.(látatlanban meg pláne)

2009. nov. 23. 19:11
 29/50 anonim ***** válasza:
küldj már magardól képet!!!!én sötétebb ruhákat ajánlanék pl.:így(szett)
2009. nov. 23. 19:38
 30/50 anonim ***** válasza:

nah utolsó vok:bocs véletlen elküldtem :)

nah,egy szett:

MINDENNAPRA:

[link] + [link] + [link] + [link] + [link]

[link] + [link] + [link] + [link] + [link]

sminkek:

[link]

kabárok:

[link]

csizmák,cipők:

[link]

[link]

pólók:

[link]

nadrágok,szoknyák

[link]

[link]

harisnyák

[link]

ékszerek

[link]

2009. nov. 23. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!