Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehet egy nő szürke...

Hogyan lehet egy nő szürke kisegérből bombázó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségetekre van szükségem. Egész életemben egy szürke egér voltam. 20 éves vagyok, és pocsék, ahogy kinézek. Mindig rosszúl válogatom össze a ruháimat. Nem tudom mi mihez passzol. Pocsék az ízlésem. Unom már ezt az állapotot, szép akarok lenni, és vonzó, mindig csinos, akár csak a mai fiatal nők.

Most elkezdtem folyózni, mert kicsit vastagocska vagyok.

Az álom az 54 kg, és el fogom érni. A hajam szőkésbarna és nagyon fehér a bőröm. A smink így leüt a fejemről. :(

Ha komolyan segíteni akartok, küldök képet is.

Milyen smink, milyen ruha illik az én fehér bőrömhöz, szőkésbarna (világos) hajamhoz, és a kék szememhez???

Milyen kiegészítőket viseljek. Mi mihez illik?

Segítsetek kérlek szépen, mert nagyon bánt. 20 évesen eljött az idő, hogy kitörjek. próbáltam, de amit megvettem, azt hittem dögös, később rádöbbentem, hogy nagyon nem. :(

Segítsetek!!!

2009. nov. 19. 11:52
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

Köszi, az 1,4 és az 5. nagyon tetszett.

Muatok nektek pár olyan ruhát, ami pl tettszik. A következő kommentben belinkelem.

Próbálok változtatni. Mindig kis nyamvadt körmöm volt, most növesztem és franciára festetem, nekem az jön be, már szép hosszú. A hajamat pedig bemelíroztatom.

Talán így megtöröm a szürkeséget.

2009. nov. 23. 21:14
 32/50 A kérdező kommentje:

Mutatok egy képet Zimány Lindáról. Ez pont olyan, mint amilyen kb lenni szeretnék, nagyon szép a haja a smink, és vannak ilyen szép nők. Jó lenne....

Barbisak, és ez tetszik, valami ilyet szeretnék kihozni magamból. Tudom, hogy vicces, de nem lehetetlen. :D

[link]

2009. nov. 23. 21:24
 33/50 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy sztárokat mutatok, nem az akarok lenni, na de egy ismerősöm képét nem linkelhetem be. :D

Így meg tudom mutatni, hogy mire gondolok.

2009. nov. 23. 21:25
 34/50 A kérdező kommentje:

Ez a szerkó pl: állati jó, ne a cipőjén nevessetek!!

[link]

A tipikus mindig nő:

[link]

Basszus, ha ilyen alakom lenne, ezt csak azért mutatom, piszkosul irigylem:

[link]

[link]

Eis írtó nőcis:

[link]

Nekem ez a stílus jön be, amit a csajok képviselnek néha-néha. :D

2009. nov. 23. 21:37
 35/50 A kérdező kommentje:

Ez is jó:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ez pl baromi jó:

[link]

Nekem ezek a ruhák őrülten tetszenek, ilyeneket javasoljatok!

Ez az a stílus, amit magam szeretnék képviselni. Őrülten nőcis, szerintem remek.

A színekkel meg nem merek még variálni, először fogynom kell, aztán a ruha vásárlás.

A kellékeket viszont elkezdem, ha adtok tippeket.

2009. nov. 23. 21:49
 36/50 A kérdező kommentje:

A kedvencem, imádom, mindig állati csinos:

Állati jó a sminkje és a szemöldöke, az én szemem is totálisan ilyen színű:

[link]

2009. nov. 23. 22:55
 37/50 anonim ***** válasza:
Hello,az első vagyok aki elkért a a neved,irtam is még akkor,azt sem kaptad meg?Azért nem irtam többet mert nem válaszoltál.
2009. nov. 24. 11:51
 38/50 A kérdező kommentje:

HÚHAAAAAAAAA, KOMOLYAN?

SENKITŐL NEM KAPTAM SEMMIT, CSODÁLKOZTAM IS. ÁHHH.

JAJ, MEGÍRNÁTOK ÚJRA AZ IWIW-EMRE, OTT TUTI HOGY MEGKAPOM, KÉRLEK SZÉPEN!!!!!

:(

2009. nov. 24. 14:29
 39/50 anonim ***** válasza:
oké,elküldöm!
2009. nov. 25. 07:09
 40/50 A kérdező kommentje:

Oké, megkaptam, köszi.

Arra kérnék mindenkit, hogy ha itt küldött nekem bármit is, azt küldje már el az iwiw-emre, amit megadtam. Itt nem kaptam senkitől semmit!

Köszi

2009. nov. 25. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!