Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehet egy nő szürke...

Hogyan lehet egy nő szürke kisegérből bombázó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségetekre van szükségem. Egész életemben egy szürke egér voltam. 20 éves vagyok, és pocsék, ahogy kinézek. Mindig rosszúl válogatom össze a ruháimat. Nem tudom mi mihez passzol. Pocsék az ízlésem. Unom már ezt az állapotot, szép akarok lenni, és vonzó, mindig csinos, akár csak a mai fiatal nők.

Most elkezdtem folyózni, mert kicsit vastagocska vagyok.

Az álom az 54 kg, és el fogom érni. A hajam szőkésbarna és nagyon fehér a bőröm. A smink így leüt a fejemről. :(

Ha komolyan segíteni akartok, küldök képet is.

Milyen smink, milyen ruha illik az én fehér bőrömhöz, szőkésbarna (világos) hajamhoz, és a kék szememhez???

Milyen kiegészítőket viseljek. Mi mihez illik?

Segítsetek kérlek szépen, mert nagyon bánt. 20 évesen eljött az idő, hogy kitörjek. próbáltam, de amit megvettem, azt hittem dögös, később rádöbbentem, hogy nagyon nem. :(

Segítsetek!!!

2009. nov. 19. 11:52
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
81%

Elöször is azzal kéne kezdeni, hogy meg kéne magaddal barátkoznod.

Amig nem tetszel magadnak, amíg nem érzed jól magad a bőrödben bármit csinálhatsz nem leszel bombázó

2009. nov. 19. 11:54
 2/50 A kérdező kommentje:

Tudom, ne gondold, hogy rondának tartom magam, errő szó nincsA stílat utálom. Nagyon jól megmutatkozikz ízlésem ,ha egy barátnőmről szó. Piszok jól tudom kombinálni a dolgait. Magamon egyszerűen nem megy, nem látom magam úgy. Állandóan csak a kis farmerek+ blézerek (zakó)+ingek, meg ilyenek.

Szeretnék nőiesebb lenni.

Kevés van, de vannak olyan lányok, hogy mindig csinos, jól kombináltak a ruhái, kellékei, illatos.

Aki a boltba is úgy megy le, hogy tökcsini.

Ilyen szeretnék én lenni. Érted?

Nem plasztikázni... :D Csak váltotatni.

2009. nov. 19. 12:05
 3/50 anonim ***** válasza:
65%
Küldhetsz képet,komolyan segiteni akarok,ami a belsőséget illeti,nagy adag önbizalom(még ha egyenlőre nincs is),és sok mosoly.A többin könnyen lehet változtatni.Ird le hogy hol lax,és hogy hol vásároltál eddig.24/l
2009. nov. 19. 12:07
 4/50 anonim ***** válasza:
65%
Nemlehet hogy csak te nem látod magad csinosnak,nőiesnek?
2009. nov. 19. 12:08
 5/50 anonim ***** válasza:
farmer, blézer, zakó , ing is lehet csinos
2009. nov. 19. 12:10
 6/50 A kérdező kommentje:
Lehet, én tudom jól. Azonban , ha folyton olyanokban szaladgálsz uncsi vagy, márpedig én azokat hordom. Van millió belőle, de mind barna, szürke, fekete...... pl:szoknyám nincs is. Szerintem ez valmit jelez, nem de?
2009. nov. 19. 12:16
 7/50 anonim ***** válasza:
Nekem azt jelzi amit írsz hogy nem vagy magaddal elégedett, és ez nem a ruhatárad miatt van
2009. nov. 19. 12:42
 8/50 anonim ***** válasza:
Óh én is nagy tanácsadó vagyok, szívesen segítek ha küldesz képet. De így a leírtak alapján nincs itt nagy baj:) legalábbis még úgy látom.
2009. nov. 19. 12:44
 9/50 anonim ***** válasza:

Ha a barátnődnek tudsz piszok jó tanácsokat adni akkor magadnaka tükör előtt állva miért nem?

Válasz: mert magadat csúnyának ,alaktalannak látod

2009. nov. 19. 12:53
 10/50 anonim ***** válasza:
én is szívesen segítek, ha írsz nekem.
2009. nov. 19. 12:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!