Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csizma vagy bakancs?

Csizma vagy bakancs?

Figyelt kérdés

Szerintetek télre inkább bakancs vagy csizma kell? Szeretnék egy bakancsot, de a csizma lehet, hogy jobb lenne télre.

Szerintetek melyik?

2013. nov. 14. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Én bakancs párti vagyok (két Martensem van), de sokan csizmát szívesebben hordanak. A bakancs nekem bejött, tartós viselet, és igaz töri a lábam, ha bejárattam kényelmes. Nekem nem bélelt, de vastagabb zoknival, és mert nem vagyok fázós, a napi 15 perc sétára tökéletes ellapátolt hótalan utakon... :D

Szerintem ha jó minőség és kényelmes, akkor mindkettő hálás viselet, stílus határozza meg.

2013. nov. 14. 19:56
 2/7 anonim válasza:
100%
Szerintem mind2, de mégis a csizma mellett állnék :)
2013. nov. 14. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Nehez a dontes de talan bakancs :) ketto bakancsom van szeretem oket :D
2013. nov. 14. 20:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Bakancs. :) Nekem egy Martensem van, és imádom. :)
2013. nov. 14. 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól függ. Van egy csomó csizmám is meg bakancsom is. Ha sportosabban öltözök, akkor biker-t veszek (nekem ez már bakancs kategória, nem csizma, főleg, mert nem annyira melegek, inkább őszi, vagy enyhe téli viselet). Ha csinosabban, akkor pedig bokacsizmát, over-knee csizmát, magassarkút, telitalpút, stb. Szóval valami nőiesebbet.
2013. nov. 15. 01:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon rég (11-12évesen) volt csizmám, szerintem bakancs strapabíróbb:) F/29
2013. nov. 15. 07:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, lehet hogy bakancs lesz :)
2013. nov. 15. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!