Vennék a Deichmann-be egy Fila bakancsot. Mennyire van még jelen az a tudat a tesco-fila táskák miatt, hogy ez a márka gagyi?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy mennyire tartós és minőségi ez a Fila márka. És kíváncsi vagyok ki hordana Fila bakancsot.
Erről van szó: [link]
2013. nov. 12. 19:12
1/3 anonim válasza:
Ha ez tetszik, miért foglalkozol azzal, hogy a tescoban 2-3 éve Fila táskákat adtak pontokért? Ami amúgy szerintem szintén nem volt gáz, mert jó táskák, és attól, hogy mindenkinek olyan volt/van, ugyanezt bizonyítja. De ha annyira zavar, akkor vegyél Timberland bakancsot, az is így néz ki.
2/3 anonim válasza:
Én nem gondolom annak, volt oldaltáskám a Tescos akcióból, azt már nem hordom, de a gurulós bőrönd a mai napig használatban van, szeretem.
Ha ennyire zavar, ilyesmi van Kappában is, szintén Deichmann.
De nem tudom, valójában melyik jobb márka, jobb minőség. Én egyáltalán nem nézek le egy Filát azért, mert a 7.-es osztálykiránduláson kétszer cseréltem el a bőröndömet mert mindenkinek olyan volt, és nyolcadikban osztálytársam elvesztette a tornazsákját, krédeztük milyen, mondja fekete Fila... "Na akkor az már nem lesz meg :D"
3/3 anonim válasza:
Vedd meg nyugodtan ha tetszik:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!