Első acélbetétes bakancsomat szeretném megvenni, lenne pár kérdésem?
Konkrétan ezt néztem ki magamnak: [link]
Martens, mert rosszat még nem hallottam róla, és mindennapi használatra lenne.
Kérdésem, hogy esőben/hóban is bírni fogja?
Úgy hallottam, nagyon ápolni kell az ilyen bakancsokat, ez pontosan mit takar?
37-38-as lábam van, akkor az a brit méretben 5-6? Inkább 5-öset vagy 6-osat vegyek?
Forintra átszámolva 61.500 körül jön ki az ára? (Nem nagyon bízok a váltóban, és kicsit meglepődtem az eredményen.)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Ááá Martens, imádom, tényleg nem lehet rosszat mondani róluk :)
Én esőben és hóban is hordom őket, monduk nincsenek soknak kitéve, tekintve, hogy naponta átlagosan 20 percet sétálok, de eddig nem volt semmi bajom velük. Télen vastag zoknival hordom az 1460okat.
Én a lakkbőrt babaolajjal kenegetem, a boltban mondták, hogy a lakk ne törjön meg, de a sima bőrt nem hiszem, hogy kell. Ugye lemosni, tisztán tartani, és lehet hozzá külön ápoló cuccokat venni asszem.
Nekem 39-40es lábra UK6 kell asszem, de a két modellből ami van (mindkettő 1460 de azegyik uniszex a másik női) kicsit más méret kellett volna, az egyik elég lett volna 5,5-ben, de olyan nem létezik :D Szóval én szeretem, ha fel tudom próbálni.
Pesten van egy Martens bolt ( [link] ) én ott vettem őket, de a webshop szerint nincs az a pontos darab amit kinéztél... Szóval rendelésben nem nagyon tudok segíteni, árban se. De mivel egy alap Martens 100 font, és az 27 ezer körül mozog forintban, ezért ki lehet szánolgatni, hogy hiető-e a te árad :)
Annyi bizony. De egyéként Magyarországin is lehet ilyen kapni olcsóbban, hogy hogy nem onnan rendelsz?
Egyébként remélem 173 cm fölött vagy, mert alacsony lányokon a 10 sorosnál több iszonyatosan rosszul néz ki:)
Köszönöm a válaszokat! :)
Én is jobban szeretem, ha fel tudom próbálni, de a közelben még nem találtam megbízható boltot.
Második: Kissé távol vagyok a 173-tól... De nagyon szeretem az olyan lábbeliket, amiknek magas a szára. :)
Köszönöm a linket, jól néz ki, elgondolkozom rajta. :D
Ja, hát a talpa tényleg szebb a tiednek..:/
így képről nekem sem tetszik a magyar oldalas, pedig nekem is olyan van, de élőben szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!