Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Steel vagy Red Rooster?...

Steel vagy Red Rooster? (Minőség és kényelem szempontjából)

Figyelt kérdés
Vásárlás előtt állok, és kíváncsi vagyok a véleményekre.. :) A Steel nekem jobban tetszik, viszont sok rosszat olvastam a minőségét illetően. Tanács, vélemény róluk? :))

2013. nov. 9. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:
A Steel elég szar, inkább Red Rooster, de nekem Shellys van, szerintem az a legtartósabb.
2013. nov. 10. 00:07
 2/8 anonim ***** válasza:
A vélemények is eléggé megoszlanak a Steelről, nem tudom, mennyiben segítség vagy inkább csak zavar, hogy ki ezt mond, ki azt. Nekem bejött a Steel, semmi bajom sincs vele, igaz, nem hordom állandó jelleggel, leginkább csak ősztől tavaszig, de most már 5 éves, és még semmi baja. Lehet, hogy aki többször viseli, hamarabb elkopik, szétmegy stb., de nekem így jó tapasztalatom van vele.
2013. nov. 10. 09:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Előre leszögezem, hogy sem az egyikről le-, sem a másikra rábeszélni nem célom, próbálok objektív lenni :D Én sem hordom éjjel-nappal, ezért én is a Steel-t választottam (az enyém nem egészen egy éves - semmi gondom vele). Tisztában vagyok azzal, hogy nem a lehető legjobb a minősége, de ár/érték arányban viszont egész jól áll (3 soros 16, 20 soros 23 körül van). Kényelmét tekintve meg a Dr.Martensen kívül nem hiszem, hogy akármelyikre is rá lehetne fogni, hogy szó klasszikus értelmében kényelmes :D De a Steel e tekintetben sem vall szégyent, több óra után sincs gond (persze ha már rendesen betört - bár itt sem volt gond szerencsére, engem eleinte sem tört fel).
2013. nov. 10. 10:35
 4/8 anonim ***** válasza:
UI.: a Steel minden bizonnyal mindennapos strapálás esetén nem olyan tartós, mint más márkák.
2013. nov. 10. 10:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem van mindkettő, a red rooster 14 soros a steel 10 ,amit most használok. Kényelmesebb szerintem mint a RR.
2013. nov. 10. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem Martens van, inkább Red Rostert vegyél.
2013. nov. 10. 20:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :))

Ma végül egy red rooster boldog tulajdonosa lettem.. :))

2013. nov. 11. 16:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor viszont majd te mesélsz nekünk, hogy az milyen, tisztán tapasztalatcsere alapon :D
2013. nov. 11. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!