Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » MI BAJUK A MAGYAROKNAK ezzel...

Valami lány kérdése:

MI BAJUK A MAGYAROKNAK ezzel a ruhaval?

Figyelt kérdés

helo angliaban lakok es ezek az uj polok nagyon menok hogy hosszu az ujjuk de a koldok felett van a póló alja minden lany ilyeneket hord itt meg ojat ami koldok felet van es rovid ujju erre latom fb on hogy ot egy ke es mindenki alairja (magyarok) hogy mennyire ku*vas meg hogy osszement szegenynek a ruhaja ..

komolyan ennyire jokisgyrekesek lennenek a magyarok hogy egy divatos új polo ra ilet mondanak foleg hogy a lenyeget takarja es divatos is akkor mibajotok vele?

csak semmi hulye valasz hogy ku*vas vagy ilyen jah es ha iráshibát talatok a kerdesemben arra se vagyok kivancsi .

2013. nov. 12. 11:04
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Hülye vagy. Újabbat nem találtam, de gondolom olyan radikálisan nem változott a helyzet. [link]

Amúgy neked nem helyesírási hibáid vannak, az még elnézhető, hanem konkrétan nem tudsz írni, ami nem ugyanaz. És azért zavar, mert egyes kommentjeid így értelmezhetetlenek.

2013. nov. 16. 10:06
 32/32 anonim válasza:

nem olvastam végig az egész beszélgetést, mert attól tartottam, hogy valami igen csúnyát fogok a végén ideírni..

ami viszont nagyon megragadta a figyelmem, MIÉRT IS KELL A 13 ÉVES LÁNYOKNAK ÚGY KINÉZNI MINTHA 18 LENNE???????

Szóval hülye nyugati majmolás miatt néz ki mostanában minden gyerek TÚlérettnek, vagy inkább csak annak akar tűnni....szánalmas

Azzal nincs bajom ha valaki egyedien öltözik, de ha valakin több a plusz kiló minthogy felvehessen egy ilyen fölsőt az igénytelen.

De jól teszitek hordjátok csak, a ti testetek, a ti egészségetek, azért imádkozz hogy nehogy valami vese, vagy petefészek gondjaitok legyenek. Akkor meg majd megy a sírás-rívás.

2013. dec. 4. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!