MI BAJUK A MAGYAROKNAK ezzel a ruhaval?
helo angliaban lakok es ezek az uj polok nagyon menok hogy hosszu az ujjuk de a koldok felett van a póló alja minden lany ilyeneket hord itt meg ojat ami koldok felet van es rovid ujju erre latom fb on hogy ot egy ke es mindenki alairja (magyarok) hogy mennyire ku*vas meg hogy osszement szegenynek a ruhaja ..
komolyan ennyire jokisgyrekesek lennenek a magyarok hogy egy divatos új polo ra ilet mondanak foleg hogy a lenyeget takarja es divatos is akkor mibajotok vele?
csak semmi hulye valasz hogy ku*vas vagy ilyen jah es ha iráshibát talatok a kerdesemben arra se vagyok kivancsi .
Osztom az utolso hozzaszolasat, a nyugat majmolo seggek mardjanak ott es ne irkaljanak haza !A magyart meg mar lassan tori!
Szegyen!
Anglia, Amerika kapja be!
innen is latszik milyen parasztok a magyarok nem mondtam hogy jobban tudom mint a felmerok de valoszinuleg ahol en elek itt sokkal vekonyabb alnyok vannak mint magyaroszagon .
es honnan tudod hogy nezek ki? nm is lattal meg? es azert nm irok ekezetet mert angliaban angol billentyuzeten nincsen ekezet . magyar vagyok szoval enis ide johetek kerdezni akarmikor azert mert mashol lakok attol meg magyar vagyok
22# es lol "RONDA vagy abban a ruhában"
es meg en hiszem magam istensegnek? soha nem lattal lol mit teszed az eszed mint ha annyira ismernel?
azert letamadni mert nemtudok irni? hat azert mert egy magyar oldalon vagyok nem kotelezo ekezetet irni es nm is fogok ha nekem igy tetszik
vegyetek mar eszre magatokat mekkora parasztok vagytok azert ilyen hulyesegeket kiirni mert nem rakok ekezetet es iras hibaim vannak , nem is csodalkozom foleg hogy 5 eve mar nem nagyon irok magyarul csak angolul .
azert NEM fogok irni ekezetet mert ez egy magyar oldal ilyen bekebzeltek vagytok hogy elvarjatok hogy igy es ugy irjak azert mert egy magyar oldal? komolyan annyira elegem van azokbol a hulyekbol akik csak azert jonnek ide hogy kioktassanak masokat es a hibajukat vegyek eszre meg hogy irnak ahelyett hogy a kerdesre valaszolnanak .
akkor minek jottok ide?
hogyha nem a kerdes erdekel akkor minek jossz ide nem vagyok kivancsi arra hogy ki milyen iras hibamat veszi eszre ertitek?
mar megbocsass de neked mibajod is?
azert mert nem tudok irni mit jossz oda pofazni ?
te sem vagy tokeletes akkor meg miert engem csesztetsz?
komolyan most irjad mar le hogy komolyan az a bajod hogy nm irok ekezetet vagymi? mert ez hulyeseg -.- nem fogok a magyaroknak megfelelni azert mert ez egy hulye magyar oldal?
Nem elég hogy egy angol ideír egy MAGYAROKNAK KÉSZÜLT weboldalra , lehülyézi a magyarokat ,,HÜLYE MAGYAR oldal .'' , nem tudja értelmezni a válaszokat : Leírom neki hogy az a bajom vele hogy egy beképzelt angol aki mocskolja azt a hazáját aki nem volt őt hajlandó egy milliós fizetéssel ,,kiszolgálni'' , több olyan kifejezést is írt amivel beképzeltségét bizonyította : ,,Úgy néztek rám mind egy istenségre , parasztok , stb '' , logikailag értelmetlen mondatokat ír , és a megválaszolt kérdésére újra rákérdez , ezzel is bizonyítja hogy nem beszéli a nyelvet . Összegezve : BEKÉPZELT VAGY , BÜSZKE ARRA HOGY MEGTAGADTAD A NEMZETEDET , LENÉZEL AZOKRA AKIK NEM ANNYIRA BARMOK MINT TE , NEM BESZÉLED A NYELVET , NEM TUDSZ FOGALMAZNI , NEM TUDSZ írni . Én se megyek el egy Német weboldalra , mocskolom a németeket úgy hogy félig se beszélem a nyelvüket .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!