Converse cipő milyen ruhával néz ki jól?
Férfi ,magasszárú,vászon,zöld színű cipő.
Olyan tippekre,ötletekre gondoltam mint pl.:sötèt/világos farmer
Fekete vászonnadrághoz zöld pólóval stb...
Köszönöm!
hát nézzük.. szerintem farmer, a színe az mindegy, fekete, fehér póló, esetleg barna, hasonló zöld.. szóval az örök klasszikusok, amit mindenhez lehet párosítani, és azok a színek amik mennek a zöldhöz:
nekem kapásból egy ilyen jutott eszembe:
vagy esetleg:
persze ez nagyban függ a stílusodtól, meg a korodtól is
remélem azért vmennyit segítettem :)
19/L
Ja igen meg még itt van ez a kék is:
Szerintetek a három közül melyik a jobb ,milyen ruha illik a kékhez?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Az első, már meg ne haragudj, de borzalmas zöld, konkrétan liba**s szöld :D Másik kettő már jobb, a kék egészen jó, a három közül egyértelműen nálam ez a nyerő. Színek hozzá: sötétebb kék (de majdnem minden kék jó hozzá), szürke minden árnyalata, fehér, fekete...stb. Zöld Converse-et illetően nálam meg ez a nyerő:
Én is olyan zöldre gondoltam amit te linkeltél
de sajnos elég kicsi a lábam és nem találtam méretben.
Ha esetleg tudsz 38-39-es méretben linkelnél.
Vagy nem árulják sehol ilyen mèretben?
első vagyok
én azt hittem végig h olyan zöldről van szó, amit az egyik válaszoló belinkelt :D amit te linkeltél, az nekem se tetszik annyira, bocsi :/
én is a kéket javaslom :D [link] egyik barátomnak ilyenje van, szerintem nagyon jól néz ki, és szinte bármit fel tud hozzá venni :) úgy látom, ez sötétebb mint amit te linkeltél be :) de bocsi ha ugyan az :D
Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek!!!
Igen zöldet néztem és kéket de most egyre inkább vacilálok a kék között amit belinkeltél e között [link]
és a szürke között. Ti mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!