MI BAJUK A MAGYAROKNAK ezzel a ruhaval?
helo angliaban lakok es ezek az uj polok nagyon menok hogy hosszu az ujjuk de a koldok felett van a póló alja minden lany ilyeneket hord itt meg ojat ami koldok felet van es rovid ujju erre latom fb on hogy ot egy ke es mindenki alairja (magyarok) hogy mennyire ku*vas meg hogy osszement szegenynek a ruhaja ..
komolyan ennyire jokisgyrekesek lennenek a magyarok hogy egy divatos új polo ra ilet mondanak foleg hogy a lenyeget takarja es divatos is akkor mibajotok vele?
csak semmi hulye valasz hogy ku*vas vagy ilyen jah es ha iráshibát talatok a kerdesemben arra se vagyok kivancsi .
Pedig ez szerintem egy teljesen normális felső.
A magyarok divat terén le vannak maradva, ha valami "egyedit" hordasz, kitűnsz akár egy kicsit is a szürke tömegből egyből leszólnak.
Szerintem inkább ne törődj velük, nem éri meg felidegesíteni magad rajtuk.
5 os hajj -.- te meg ugylatszik nem tudsz figyelni mert valami ijesmit is irtam vagy nem? es ha iráshibát talatok a kerdesemben arra se vagyok kivancsi .
UGHHHH BOCSEEEESSZZZ;)
magyarorsazgon voltam 1 hetig hazamentem meg ezen nyaron es rozsaszinre festett hajjal feher fekete cicas ruhaban mentem utcan ugy bamultak ram a magyarok mintha isten lennék -.-
pffss
A ket utolsonal a pont!
Legalabb is nalam!
mi bajuk lenne? itt is hordják ugyanugy mint AGLIÁBA:D
csak eggyesek nem tudják feldolgozni ha mindenki nem olvad bele a tömegbe,és kicsit feltünőbb...
jesszusom ti meg tanuljatok meg mar olvasni " ha iráshibát talatok a kerdesemben arra se vagyok kivancsi "
a masik meg az hogy azert kerdezem a magyar oldalon mert talan az angol oldalon nm tudjak mert nem megyarok??????
gondolkodj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!