Szerintetek a combzokni szoknyával túl közönséges?
2013. nov. 8. 21:32
11/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki, de csak ha vékony combjaid vannak, ami nem hájas és nem nyomódik bele a combzokni gumis része... mert olyat láttam már bőven és úgy ritka undorító.
12/14 anonim válasza:
Olyan, mit ha harisnya lenne, csak egyszer vége szakad és megtöri az egységet. Szóval fura. Meg emiatt lehet hogy nem is előnyös, mert pl nem jó helyen vág el, vagy rövid lesz tőle a lábad.
13/14 anonim válasza:
Nekem nem jön be. Olyan diáklányos, amilyenre felizgulnak az pedofil bácsik. :D Legalábbis ha ilyet látok egy lányon, mindig az jut eszembe, hogy egy elferdült vén f-sz most biztos ráizgulna a csajra.
De ízlések és pofonok különbözők. Ha tetszik, akkor viseld nyugodtan, végül is nem mutogatod magad vele, vagy hasonlók.
14/14 anonim válasza:
Nem közönséges szerintem, nekem nagyon tetszenek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!