Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Szerintetek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Szerintetek milyen öltözék szexi egy csajon, illetve melyik az ami már inkább közönséges?

Figyelt kérdés

Szóval mi az amitől azt gondoljátok hogy "de jó csaj", és mi az amitől azt hogy "k.rva" ?

(Hétköznapi viseletre gondolok, amit publikusan viselnek a csajok, szóval nem ilyenekre hogy fűző meg csipkés tanga és társaik :D )

2013. ápr. 13. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem az is szexi ha egy szál bugyiban az én ingemet hordja ébredés után a koynhában, miközben kávét föz reggel :)
2013. ápr. 13. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

[link]

szexi

[link]

[link]

[link]

közönséges

2013. ápr. 13. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem közönséges, bár én lány vagyok: [link]

köszi a tippet, veszek is egy ilyet.:)

2013. ápr. 13. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek a harmadikkal, nekem is nagyon bejön, de hossztól függően lehet inkább szűk nadrághoz venném fel.

Amúgy az alapszabály, hogy vagy felül, vagy alul vagy merészebb. tehát például dekoltált ruha, miniszoknya sok együtt. De azért külön külön is figyelni kell, hogy ne mutasson sokat. Inkább csak sejtessen, az mindig szexibb, nőiesebb.

2013. ápr. 13. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy iskolában, délutáni programhoz, vagy esti bulihoz van öltözve. Ami suliban merész lehet, az egy bulin simán elmehet.
2013. ápr. 14. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!