Ez utánzásnak hathat a részemről? Felmerjem venni?
Van egy barátnőm(egyben osztálytársam is), aki már a gimnázium elejétől fogva "híres" a különleges harisnyáiról, illetve szoknyáiról. Mindenféle mintás harisnyája van, szinte csak abba jár iskolába. Egy idő után szoknya helyett rövisnadrággal hordta őket.
Egyik évben én is így mentem iskolába(tény, hogy azelőtt nem jártam úgy, és megtetszett), mire az egyik osztálytáram közölte, hogy : "mivan, utánzod xy-t"? Nekem ez olyan rosszul esett. Rajtam meg rajta kívül még egy lány szokott így jönni az osztályból, de ő nem kapott ilyen megjegyzést.
Nekem három harisnyám van: fekete, fehér és szürke. Felpróbáltam szoknyával, de nem néz ki olyan jól. Hogy őszinte legyek, holnap fekete harisnyába mennék fekete rövidnadrággal, de mióta így "beszólt" az osztálytársam, azóta folyton az jár a fejemben, hogy mások is ezt gondolják-e...
Tudom, hogy kicsit gáz a kérdés, de nagyon önbizalomhiányos vagyok az öltözködés terén, így nem tudom, hogy felmerjem-e venni, vagy sem.
Köszönöm!! :)
Akkor szerintem bátran fogom viselni.:) Tudom, hogy nem csak Ő jár így a világban, nekem csak az zavart, hogy azt hitte a fiú, hogy utánzom a lányt, és folyton ettől rettegtem..:( Köszönöm!
Mindenki utánoz valakit, ha nem is tudatosan.
Nézzük a divatblogokat, katalógusokat, celebeket és lessük a viseletüket, sminkjüket, hajukat, néha irigykedünk néha borzongunk.
Neked az a helyzet van hogy megtetszett az osztálytársad stílusa és kipróbáltad és bejött.
Ha ez utánzás akkor utánozd! Ez csak akkor gáz ha valakit mindenben majmolsz úgy hogy neki jól áll neked nem, de másolod veszettül.
Nekem volt ilyen barátnőm, eléggé zavart hogy már az ikremnek nézték.
Még a hajamat is lemásolta persze neki nem állt jól a frufru illetve a fekete haj sem illet hozzá de neki az kellett mert nekem olyan volt. És mindig hangoztatta hogy olyan akar lenni mint én mert én népszerű vagyok.
Neki vastag lábai voltak de felvette a minit meg a cicagatyát, bukdácsolt a magassarkú cipőkben. Ha neki jó volt akkor csinálja de nem vette észre magát hogy nevetséges klón.
Én is hordok shortot harisnyával:D
Baromság ez az utánzás dolog, az utolsónak igaza van, hogy mindenki utánoz valakit..én is onnan merítek mindig ötletek, hogy fú, ez tetszik, hogy máson látom előtte. Szerintem ebben semmi gáz nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!