Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok szerintetek ez ekkora...

Lányok szerintetek ez ekkora elvárás részemről? 18/f

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert màr szinte sóvàrgok azért hogy legyen egy olyan baràtnőm akit tiszta szívemből szerethetek,meghalgathatom ha valami gondja lenne,ha bajba van segítsek rajta...stb

Nem vagyok ronda se szakadt és még jó fej is vagyok de nem talàlok egy olyan lànyt aki ténylegy szeretne és énis viszont

Àltalàba a mostani lànyokat csak az érdekli hogy hova viszed el őt legközelebb és hogy mikor ba**szod meg (tisztelet a kivételnek) szóval lànyok tényleg ekkora elvàràsnak szàmítanak az elöbb leírtak? Ez nekem fontos szoval aki vicces kedvébe van az kérem ne vàlaszoljon nem érdekelenek a troll vàlaszok!

A véleményeket előre is köszönöm :)

2013. júl. 9. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:
"akit tiszta szívemből szerethetek,meghalgathatom ha valami gondja lenne,ha bajba van segítsek rajta...stb " Énis énis énis :D persze pasiban :P :)
2013. júl. 9. 23:03
 2/8 anonim válasza:

szerintem teljesen normális,amit akarsz:)

én azon gondolkoztam a napokban,hogy hol vannak azok a srácok,akik nem akarnak egyből megdugni egy csajt:)

2013. júl. 9. 23:04
 3/8 anonim válasza:
ritka kincs vagy, nekem tetszik :)
2013. júl. 9. 23:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Meglepő, hogy kincsként kell kezelni ami mindenkitől elvárható lenne...

22/N

2013. júl. 9. 23:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy srácként válaszolok. De tök normális vagy, ne aggódj ezen. Majd találsz valakit! :)

...Magamat is ezzel a mondattal tartom életben. :D

Én is pontosan ilyen vagyok... tiszta szívből szeretném, ha lenne kit... és én is azt tapasztaltam eddig, hogy nem igazán voltam/vagyok értékelve. 24/F (Korombéli szingli csajok írhatnak. :D)

2013. júl. 9. 23:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Kössz az off ért ;) xD

2013. júl. 9. 23:32
 7/8 anonim válasza:
hát..én pont így vagyok csak éppen ellenkező nemű :D mifelénk meg a fiúk ilyenek xd :D jó lenne nekem egy ilyen fiú.
2013. júl. 9. 23:42
 8/8 anonim válasza:
hazavinném a kérdezőt és az ötös válaszolót is :D meglehetősen lehetetlen normális férfiembereket találni manapság
2013. júl. 10. 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!