Lányok szerintetek ez ekkora elvárás részemről? 18/f
Azért kérdezem mert màr szinte sóvàrgok azért hogy legyen egy olyan baràtnőm akit tiszta szívemből szerethetek,meghalgathatom ha valami gondja lenne,ha bajba van segítsek rajta...stb
Nem vagyok ronda se szakadt és még jó fej is vagyok de nem talàlok egy olyan lànyt aki ténylegy szeretne és énis viszont
Àltalàba a mostani lànyokat csak az érdekli hogy hova viszed el őt legközelebb és hogy mikor ba**szod meg (tisztelet a kivételnek) szóval lànyok tényleg ekkora elvàràsnak szàmítanak az elöbb leírtak? Ez nekem fontos szoval aki vicces kedvébe van az kérem ne vàlaszoljon nem érdekelenek a troll vàlaszok!
A véleményeket előre is köszönöm :)
szerintem teljesen normális,amit akarsz:)
én azon gondolkoztam a napokban,hogy hol vannak azok a srácok,akik nem akarnak egyből megdugni egy csajt:)
Meglepő, hogy kincsként kell kezelni ami mindenkitől elvárható lenne...
22/N
Bocs, hogy srácként válaszolok. De tök normális vagy, ne aggódj ezen. Majd találsz valakit! :)
...Magamat is ezzel a mondattal tartom életben. :D
Én is pontosan ilyen vagyok... tiszta szívből szeretném, ha lenne kit... és én is azt tapasztaltam eddig, hogy nem igazán voltam/vagyok értékelve. 24/F (Korombéli szingli csajok írhatnak. :D)
Kössz az off ért ;) xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!