Szerintetek sem illett volna ez a keringőruha szalagavatóra?
Én beleszerettem ebbe a ruhába, de anyum azt mondta, hogy ezt így nem, csak ha alá veszek valamit, de én úgy nem akartam. Azóta is bánom, hogy akkor nem harcoltam, mert én nem éreztem durvának és a mai napig sem tartom a tökéletesnek azt a ruhát, ami végül lett... Mondjuk annak nem örültem volna, ha mindneki ferde szemmel néz, hogy hogy vehettem fel ilyen ruhát. Szóval mit gondoltok? Jó, hogy nem ezt választottam, vagy küzdenem kellett volna?
Valahogy gondoltam,hogy környékbeli vagy,láttalak már egyszer-kétszer.:)
Nagyon szép mind a két ruha,szerintem a második jobban illett a szalagavatóra,gyönyörű.
21:46: de fura, én azt hittem, hogy ez a szalagavató minden suliban ilyen nagy durranás, mindenféle műsorokkal. Nem tudtam, hogy ez máshol nincs így. De annál jobban fogod majd élvezni az esküvődön a pompát! :))
21:52: Ismerjük egymást? Legalábbis látásból? Tök jó, még sosem botlottam itt ismerősbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!