Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek sem illett volna...

Szerintetek sem illett volna ez a keringőruha szalagavatóra?

Figyelt kérdés

Én beleszerettem ebbe a ruhába, de anyum azt mondta, hogy ezt így nem, csak ha alá veszek valamit, de én úgy nem akartam. Azóta is bánom, hogy akkor nem harcoltam, mert én nem éreztem durvának és a mai napig sem tartom a tökéletesnek azt a ruhát, ami végül lett... Mondjuk annak nem örültem volna, ha mindneki ferde szemmel néz, hogy hogy vehettem fel ilyen ruhát. Szóval mit gondoltok? Jó, hogy nem ezt választottam, vagy küzdenem kellett volna?

[link]

[link]

2009. nov. 15. 14:51
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Valahogy gondoltam,hogy környékbeli vagy,láttalak már egyszer-kétszer.:)

Nagyon szép mind a két ruha,szerintem a második jobban illett a szalagavatóra,gyönyörű.

2009. nov. 15. 21:52
 32/41 A kérdező kommentje:

21:46: de fura, én azt hittem, hogy ez a szalagavató minden suliban ilyen nagy durranás, mindenféle műsorokkal. Nem tudtam, hogy ez máshol nincs így. De annál jobban fogod majd élvezni az esküvődön a pompát! :))

21:52: Ismerjük egymást? Legalábbis látásból? Tök jó, még sosem botlottam itt ismerősbe. :)

2009. nov. 15. 22:05
 33/41 anonim ***** válasza:
Szerintem gyönyörű, simán felvehetted volna. Az estélyi ruhák nem a konszolidáltságról szólnak, ez NŐI ruha.
2009. nov. 16. 07:55
 34/41 anonim ***** válasza:
+1 azért a végső ruha is csini, sőt nekem még jobban is tetszik, én a váll nélküli ruhák híve vagyok :)
2009. nov. 16. 07:56
 35/41 A kérdező kommentje:
Jól van, így nekem is igazam volt, de azért a végső ruha is jó, szóval azt hiszem meg vagyok nyugodva. Köszi Neked is!
2009. nov. 16. 17:39
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű ez a ruha. Hát bánhatod, hogy nem harcoltál anyukáddal.
2009. nov. 16. 17:56
 37/41 A kérdező kommentje:
Nem baj, majd nekem is az esküvőmön olyan lesz amilyet igazából én szeretnék. :)
2009. nov. 16. 19:05
 38/41 anonim ***** válasza:
Tetszik az első ruha, nem értettem egyet anyukáddal, de amikor megnéztem a másikat is.. uhh nekem az sokkal jobban bejön! Jól döntöttél szerintem.
2009. nov. 17. 16:54
 39/41 A kérdező kommentje:
:-)) Kedves vagy!
2009. nov. 17. 18:10
 40/41 anonim ***** válasza:
Ne csüggedj hogy nem az elsőt választottad, mert így az lehet majd az esküvői ruhád később(vagy valami hasonló).Azt hittem az egy esküvői ruha, csodálatosan szép!
2009. nov. 19. 01:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!