Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek sem illett volna...

Szerintetek sem illett volna ez a keringőruha szalagavatóra?

Figyelt kérdés

Én beleszerettem ebbe a ruhába, de anyum azt mondta, hogy ezt így nem, csak ha alá veszek valamit, de én úgy nem akartam. Azóta is bánom, hogy akkor nem harcoltam, mert én nem éreztem durvának és a mai napig sem tartom a tökéletesnek azt a ruhát, ami végül lett... Mondjuk annak nem örültem volna, ha mindneki ferde szemmel néz, hogy hogy vehettem fel ilyen ruhát. Szóval mit gondoltok? Jó, hogy nem ezt választottam, vagy küzdenem kellett volna?

[link]

[link]

2009. nov. 15. 14:51
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
nyugodj meg, szép volt a ruhád! a kivágott is nagyon szép, de szerintem fölösleges egy szalagavatóra ilyenbe bújni. nagyon jó kis rucid volt, kár rágódni rajta! :)
2009. nov. 15. 16:57
 22/41 anonim ***** válasza:

Semmelweisbe jártál?:D

Különben nagyonnagyon tetszik a ruhád :) Gyönyörűű :)

2009. nov. 15. 17:11
 23/41 anonim ***** válasza:
Hidd el, a 2. ruha gyönyörű :) Jól tetted, hogy anuykádra hallgattál! :)
2009. nov. 15. 17:22
 24/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megerősítést, hogy a végén is jól döntöttem!

Egyébként egy az, hogy anyum fizette a ruhát, kettő lehet, hogy igaza volt, és én sem akartam volna túl kihívón öltözni, három pedig, hogy ha nagyon akartam volna anyu is belement volna, de valószínűleg rossz szájízzel, amit meg nem szeretek, így inkább lemondtam róla. (ha nem volt igaza természetesen az utóbbi kettő nem lett volna így, de akkor nem jutott eszmbe kivülállókat is megkérdezni)

17:11: nem oda, a Kispest Deákba jártam. :)

2009. nov. 15. 17:40
 25/41 A kérdező kommentje:
Kispesti Deák Ferenc Gimi, bocsi :)
2009. nov. 15. 17:41
 26/41 anonim ***** válasza:

Nekem a második ruhád sokkal jobban tetszik, szerintem jól döntöttél végülis!

Kár hogy nekünk vidéken (pedig nagyvárosban élek), nincs ilyen komoly szalagavatónk, max. koktélruha lesz rajtunk , nem ilyen gyönyörűségek, nem is lesz igazi BÁL... irigyellek, gyönyörű voltál!

19/L

2009. nov. 15. 19:09
 27/41 A kérdező kommentje:

De aranyos vagy, köszönöm szépen!

Nem baj, majd az esküvődön 1000x bepótolod, amit most kihagytok. Vagy esetleg nem lehetne a ti keringőtök különleges a ruha szempontjából? Ha az osztály megszavazza még akár össze is jöhetne. Vagy ez megszabott nálatok?

2009. nov. 15. 19:38
 28/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem mind a 2 ruha csodálatosan szép.

Fantasztikusan áll mind 2 darab :)

De ha jobban átvizsgálgatom mindenhol,azt kell hogy mondjam hogy jól tetted azt,hogy anyukádra hallgattál. Eszméletlen gyönyörű a 2.ruha ..

Kimondottan nagyon jól állt és nagyon szép vagy :DD

2009. nov. 15. 19:54
 29/41 A kérdező kommentje:
De lelkes vagy :)) Köszönöm szépen!
2009. nov. 15. 19:57
 30/41 anonim ***** válasza:

19.09. hát nálunk nem lesz keringő meg ilyenek... Azt is a mi osztályunknak kellett kiharcolni, hogy egyáltalán legyen valami minimális szalagavató kis műsorral, ne csak annyi, hogy feltűzik a szalagot, aztán irány a disco...:/ Mert a többi osztálynak kb. ennyi volt az elképzelése, tök passzívak...:/

Na mindegy, abban igazad van, hogy ha majd egyszer lesz esküvőm, ott majd kiélhetem magamat...:)

19/L

2009. nov. 15. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!