Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek sem illett volna...

Szerintetek sem illett volna ez a keringőruha szalagavatóra?

Figyelt kérdés

Én beleszerettem ebbe a ruhába, de anyum azt mondta, hogy ezt így nem, csak ha alá veszek valamit, de én úgy nem akartam. Azóta is bánom, hogy akkor nem harcoltam, mert én nem éreztem durvának és a mai napig sem tartom a tökéletesnek azt a ruhát, ami végül lett... Mondjuk annak nem örültem volna, ha mindneki ferde szemmel néz, hogy hogy vehettem fel ilyen ruhát. Szóval mit gondoltok? Jó, hogy nem ezt választottam, vagy küzdenem kellett volna?

[link]

[link]

2009. nov. 15. 14:51
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm, hogy egyetértetek velem, rendesek vagytok :)
2009. nov. 15. 15:08
 12/41 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon szép a ruha, nálunk sokan voltak ilyenben, semmi kivetni valót nem látok benne, de ne keseredj el, amit végül választanod kellett, az is nagyon szép :)
2009. nov. 15. 15:09
 13/41 anonim ***** válasza:
80%
Mind2 ruha nagyon szép,szerintem egyáltalán nem kihívó simán felvehetted volna.Én mondjuk legszívesebben összegyúrtam volna a 2 ruhát de ez csak az én véleményem:D
 14/41 anonim ***** válasza:
68%
OFF: Ez 18-ker.-i Sportkastélyban volt?
 15/41 A kérdező kommentje:
Hát mostmár csak sóhajtozom rajta :) Igen, szép az ami végül lett, de nem vot az igazi. Azért köszönöm!
2009. nov. 15. 15:10
 16/41 A kérdező kommentje:
Igen, ott :)
2009. nov. 15. 15:11
 17/41 anonim ***** válasza:

nagyonjó az a ruha amit elsőnek kinéztél, én először úgyvoltam vele h akkor aláveszem azt a fűzőt, ha anya ennyire erősködik.

de aztán megnéztem azt ami belinkeltél, ami végül lett, és azis nagyon szép, úgyhogy szerintem jól döntöttél hogy a másikat választottad.

anyukákkal nemérdemes harcolni, de neked még szerencséd volt h találtál egy második nagyonszép ruhát.

úgyhogy sztem ígyis jól jártál, a második ruhával, mert azis nagyonjól állt.

2009. nov. 15. 15:25
 18/41 A kérdező kommentje:
Igen, anyukákkal nem érdemes harcolni, neked is igazad van, köszönöm szépen!
2009. nov. 15. 15:29
 19/41 anonim ***** válasza:
30%
Nekem csak az első ruha teszik és jobban is áll sokkal. Hány éves vagy, hogy még mindig anyukád mondja meg, hogy mit vegyél fel? Szerintem rosszul döntöttél.
2009. nov. 15. 16:10
 20/41 anonim ***** válasza:
79%
Mivel anyukája fizette a ruhát, muszáj rá hallgatnia... -.- Nem kéne ezért lenézni a kérdezőt.
2009. nov. 15. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!