Szerintetek sem illett volna ez a keringőruha szalagavatóra?
Figyelt kérdés
Én beleszerettem ebbe a ruhába, de anyum azt mondta, hogy ezt így nem, csak ha alá veszek valamit, de én úgy nem akartam. Azóta is bánom, hogy akkor nem harcoltam, mert én nem éreztem durvának és a mai napig sem tartom a tökéletesnek azt a ruhát, ami végül lett... Mondjuk annak nem örültem volna, ha mindneki ferde szemmel néz, hogy hogy vehettem fel ilyen ruhát. Szóval mit gondoltok? Jó, hogy nem ezt választottam, vagy küzdenem kellett volna?
2009. nov. 15. 14:51
1/41 anonim válasza:
Szia!
Nekem nagyon tetszik,de talán egy kicsit nagy a kivágása,de így nőiesebb,talán.
2/41 A kérdező kommentje:
Igen, anyunak is ez volt a baja. :)
2009. nov. 15. 14:59
3/41 anonim válasza:
A ruha gyönyörű. De kicsit kivágott... Ha konzervatív iskolába jártál, biztos megszóltak volna érte! Amúgy milyen ruha volt rajtad a szalagavatón?
4/41 anonim válasza:
szerintem nagyon szép ez a ruha!télleg nem egy tipikus szallagavató ruha de én személyszerint nem néztelek volna ki a sorból mert láttam én már mostanában(tavaly) enél sokkal kihívóbb ruhát szalagavatón egy lányon..akinek még a haja a sminkje is kihívóbb volt!!:S:) de persze ez attól is függ hogy a többi csajszinak milyen volt a rucija..ha ők nagyon szolid ruhát választottak akkor nagyon furán mutattál volna.De anyudat nem értem..mért nem választhattad ezt ha ez tetszett?? a te szalagavatód az első és egyetlen!!! nem értem az ilyen szülöket komolyan!:S
5/41 anonim válasza:
Iskolai ünnepségre túlságosan kihívó, jól tetted, hogy anyukádra hallgattál. Amúgy tényleg nagyon csinos!
6/41 anonim válasza:
nekem is nagyon tetszik!
nekünk februárban volt bál, és (ugyan nem ennyire kivágott, de azért kicsit mélyebben dekoltált) ruhánk volt. szinte mindenkinek..
részemről küzdhettél volna..
7/41 A kérdező kommentje:
Sima gimi volt, nem volt konzervatív és láttam a szalagavatón ennél sokkal durvábbat, dehát azt előre nem tudtam. Sajna... Egy pillanatat és linkelek a másikról is.
2009. nov. 15. 15:01
8/41 A kérdező kommentje:
Anyu fizette és leszögezte, hogy vagy aláveszem a fűzőt vagy nem. Igazából győzködhettem volna, de nem nagyon mertem, mert féltem, hogy igaza van.
2009. nov. 15. 15:02
9/41 anonim válasza:
Szerintem tökéletes, nagyon jól állt volna rajtad. Ha jól érzed magad benne nem szólhatnak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!