Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is furcsa a...

Szerintetek is furcsa a stílusom? Képpel.

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, szóval már nem annyira kislány végülis és már kb 3 éve van egy meghatározott stílusom. Soha nem hordok nadrágot, farmerom nincs is, kizárólag elegáns ruhákat, ceruzaszoknyát, blúzt, blézert viselek, esetleg gyöngy fülbevaló, gyöngysor, vmilyen visszafogott aranyékszer.

ruhák pl ilyenek:

[link]

[link]

[link]

szoknyák-fölsők pl ilyenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Sminkem sima alapozás, nagyra festett szempillák, enyhe pirosító, halványpiros rúzs.

2013. okt. 29. 15:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
hány centi és hány kiló vagy ? magassarkúban jársz mindig?
2013. okt. 29. 16:13
 12/24 anonim ***** válasza:
16%
Nem furcsa, de gyöngyöt nem illene még hordanod, az érett, már valamit elért nők hordanak gyöngyöt, többnyire 30-on túl, ez tiszteletlenség velük szemben, szépek a ruháid és jó a stílusod, de ne hordj gyöngyöt.
2013. okt. 29. 16:15
 13/24 A kérdező kommentje:
175 centi/58 kiló vagyok, és őszintén szólva nem érzem tiszteletlenségnek a gyöngyöt a 30 éves nőkkel szemben. És nem, magassarkút ritkán hordok főleg mostanában, isklában kicsit soknak érzem már a piros rúzs-alkalmi ruha-tűsarkú kombinációt úgyhogy igyekszem finomítani :) inkább semleges lapos cipőket de abban is inkább elegánsakat. Irodai stílusban öltözködöm, a hajam is mindig enyhén hullámos vagy kontyos, mint egy asszisztens vagy hasonló azt leszámítva hogy vannak tetoválásaim.
2013. okt. 29. 16:56
 14/24 anonim ***** válasza:
51%
Hm imádom az ilyen stílusú nőket. :P
2013. okt. 29. 17:01
 15/24 anonim ***** válasza:
50%
Nem neked kell annak érezni, hanem ez az, olyan, mint, hogy nem megyünk fehérben az esküvőre, még csak egy kislány vagy, nem kéne gyöngyöt hordanod, de az utolsó hozzászólásodból most kiderült, hogy téged nem érdekel semmi, csak divatozni akarsz. A stílusod miatt azt gondoltam érett vagy, de ezek szerint mégsem.
2013. okt. 29. 17:30
 16/24 anonim ***** válasza:
menős
2013. okt. 29. 18:05
 17/24 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan öltözködöm... Mondjuk ennél változatosabban azért. :D De nem, nem számítasz furcsának egyáltalán
2013. okt. 29. 19:13
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :) és "Nem neked kell annak érezni, hanem ez az, olyan, mint, hogy nem megyünk fehérben az esküvőre, még csak egy kislány vagy, nem kéne gyöngyöt hordanod, de az utolsó hozzászólásodból most kiderült, hogy téged nem érdekel semmi, csak divatozni akarsz. A stílusod miatt azt gondoltam érett vagy, de ezek szerint mégsem." ez viszont nekem újdonság, és bevallom ostobaságnak tartom. De ha mások is így gondolják akkor mondjátok hogy miért van így szerintetek :) nyitott vagyok a véleményekre, csak ez sztem nem elég indok h mert szégyenbe hozom a harmincasokat a bizsugyöngyeimmel.
2013. okt. 29. 20:15
 19/24 anonim ***** válasza:
74%

attól függ milyen vagy, hogy állnak. mondjuk 15 éves korodtól az elég érdekes...

nekem mindig az jut eszembe az ilyen lányokról h felvette anyuci ruháit h végre nagylánynak nézzék

lehet nyugodtan lepontozni de ez a véleményem. a ruhák és összeállítások jók, úgy 25+ irodai nőnek

2013. okt. 30. 08:12
 20/24 anonim ***** válasza:
Hogy a kérdésre válaszoljak- 18 éves korosztályban furcsa, mert mindenki farmerban rohangál, de egyébként imádom! Kicsit feldobhatnád mondjuk, így túl titkárnős, a Blair Waldorf-stílus közel áll ehhez, de az kicsit izgalmasabb :)
2013. okt. 30. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!