Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen a stílusom?

Szerintetek milyen a stílusom?

Figyelt kérdés
Valahogy így öltözök: a körmömet mindig feketére festem, általában a sminkem is fekete, szeretem a karkötőket főleg azt ami szegecses vagy bőrből van, színes csőgatyát hordok. általában bakancsot vagy tornacipőt, fekete bőrdzsekit vagy kabátot veszek fel, szeretem a színes dolgokat is de azt nem annyira. Szeretem hogyha a cuccaimat úgy "díszíthetem" fel ahogy akarom. De nem vagyok emós az bisztos.

2013. okt. 27. 17:03
 1/7 anonim válasza:
100%

*biztos

Amúgy tucat.

2013. okt. 27. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Olyan, mint a legtöbb mai fiatalé. :)
2013. okt. 27. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Tucat
2013. okt. 27. 17:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) ja és bocsi a helyesírási hiba miatt
2013. okt. 27. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem bejön az ilyesmi, vagány, de valószínűleg csak azért, mert én is fiatal vagyok. Ezen az oldalon meg kár akármilyen ilyen jellegű kérdést feltenni,mert úgy is mindenre azt mondják hogy tucat. :D
2013. okt. 27. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi ez a tucatozás állandóan? Ha nagyon feltűnően öltözne, biztos az lenne a baj... :D

Hasonlóan öltözködök én is, csak én nem hordok színes csőgatyát, és sokat hordok ruhát. Pluszba imádom a fülbevalókat, és a körmöm néha piros a fekete mellett.

Szerintem jó stílusod van, nem állsz ki a tömegből nagyon, de nem is mész mindenben a többiek után. :)

2013. okt. 27. 18:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. nov. 12. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!