18 éves vagyok, szóval már nem annyira kislány végülis és már kb 3 éve van egy meghatározott stílusom. Soha nem hordok nadrágot, farmerom nincs is, kizárólag elegáns ruhákat, ceruzaszoknyát, blúzt, blézert viselek, esetleg gyöngy fülbevaló, gyöngysor, vmilyen visszafogott aranyékszer.
nekem tetszik, én nem vagyok ennyire elegáns, inkább kényelmes
egyáltalán nem furcsa
amúgy milyen szempillaspirállal tudsz hatalmas pillákat festeni?
2013. okt. 29. 15:40
2/24 anonim válasza:
Nem furcsa nincs ezzel semmi gond.Szeretsz divatosan,elegánsan öltözködni.Legalább nem néznek annyira gyereknek.De akkor mit veszel fel pl.egy esküvőre vagy ballagásra stb. alkalmakra?Én ilyen ruhákat szoktam.De ha az emberek megszokják hogy te ilyen ruhába mész mindenhova akkor egy rendezvényen is ugyan ilyenekbe vagy?Nekik ez már akkor nem lesz elegáns vagy nem lesz kiöltözött.
2013. okt. 29. 15:41
3/24 anonim válasza:
15 éves korod óta ilyeneket hordasz? :O
Tényleg nagyon elegáns, nőies, egyáltalán nem nevezném furcsának, de nekem egy kicsit öregasszonyos lenne egy ilyen fiatal lányhoz.
2013. okt. 29. 15:43
4/24 anonim válasza:
Szerintem gyönyörűek ezek a ruhák! Jó van egy kettő amire azt mondom kicsit öregasszonyos számomra de egyébként a többi nagyon tetszik! Szerintem nincs ebben semmi furcsa, talán annyi, hogy hétköznapokban nem annyira megszokott. De én azt mondom, hogy a lényeg az hogy neked tetszen és jól érezd magad benne! :)
2013. okt. 29. 15:43
5/24 anonim válasza:
nem fagysz meg?
2013. okt. 29. 15:49
6/24 A kérdező kommentje:
Essence I love extreme dúsító spirál, 1000 ft körül van a rossmannban, ajánlom, de alapból nagyok a szempilláim :) És igen, esküvőre is ilyenben megyek :) Télen pedig vastag harisnya, hozzá vagyok szokva, egyedül buliban öltözök máshogy, akkor miniruha/miniszoknya (de az tényleg mini szokott lenni de olyankor megengedett szerintem). De örülök hogy íy gondoljátok, köszönöm szépen :)
2013. okt. 29. 15:58
7/24 A kérdező kommentje:
Ja és igen, suliba is így megyek, nincs is más ruhám szóval :D Max elmehetnék helyette az edzős cuccaimban vagy pizsamában vagy nem tudom :D
2013. okt. 29. 16:00
8/24 anonim válasza:
es akkor milyen mikor kioltozol?
2013. okt. 29. 16:07
9/24 A kérdező kommentje:
Ugyanazokat viselem amiket általában. Sokan meg elmennek farmerban bárhova...
2013. okt. 29. 16:10
10/24 anonim válasza:
Mondjuk nekem nem tetszene h valaki hetkoznap kioltozik es akkor egy unnepsegre/ esemenyre beallit egy hetkoznapi ruhaba ( a te esetedbe a hagyomanyos viseleted )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!