Szerintetek az normális, ha egy 13 éves lány nem tudja magától eldobni a fehér harisnyanadrágot?
Kedves kérdező!
Örülök,hogy belátod annak semmi értelme,hogy beleszólj a lányod öltözködésébe.Cserébe megosztok veled valamit.Én is pontosan ilyen lány voltam,bolondultam a fehér harisnyáért,és ha hiszed,ha nem,én még mindíg hordom a lassan 40 éves fejemmel.Akkoriban a bordás pamutharisnyát hordta mindenki,amit én visszasiratok.Én nem dobtam el magamtól,mert jobb strapabíró volt mint a nejlon,és az hogy kicsit gyűrődött a térdnél,lábfejnél,hát azzal én édeskeveset törődtem.Sokan nagymamisnak gondolják,de engem nem érdekelt.Ez tetszett meg,és soha nem szóltak le érte a suliban,de még a gimiben sem.Ünnepségeken pedig elengedhetetlen volt számomra.Ha volt jó időben 20 fok meleg,akkor is felvettem,mert a fehér zoknit valahogy nem találtam helyénvalónak.És nem haltam bele,ki lehetett bírni.Emellett természetesen hordtam szines pamutharisnyákat is(pirosat,kéket,zöldet drappot,szürkét).Mind bordás volt,mert ugyanis nem voltak még akkor ilyen csicsás kínai mintás harisnyák,mint manapság.És ez futótűzként elterjedt,szinte majdnem minden gyerek ilyet visel.Hetedikes koromban vettem fel először fekete nejlonharisnyát,de emlékszem rá,elég szokatlan volt.Mintha mezítláb lettem volna benne,de ezt leszámítva kényelmes volt.De fáztam benne,meg a második-harmadik használat után ki is szakadt,úgyhogy visza is tértem a pamutharihoz.Csak az ált.iskolai,meg a gimis ballagásomkor vettem fel testszínű nejlont,meg amikor érettségiztem.Ma is így vagyok vele.Nejlont csakis különleges alkalomra veszek fel,nyáron egyáltalán nem hordok semmilyen harisnyát,mert meg is sülnék benne,télen kizárólag pamutot viselek,de nem mintásat,mert azoktól egyenesen hányni tudnék.Csakis egyszínűeket.Fehéret,és szineseket veszek fel szoknyával,csizmával mikor hogy.A bordás pamutot viselém legszívesebben,de mivel sajnos nem gyártanak,ezért muszáj beérnem a sima felületűvel.Pedig van a bordás fehérből pár darabom,de azokra nagyon vigyázok,mint a szemem fényére.Sosem voltam harisnyás divatbolond,mint manapság a fiatal lányok,nők többsége.Az egyszerűbb harisnya tetszett meg,és nekem ennél több nem kellett.Láttam itt a gyakorin pár fehérharisnyás kérdést,és sajnos a válaszok többsége egyenesen lehurrogja a fehéret,hogy dedós,kislányos,meg hány éves vagy,stb-stb.Hagy mondják,én se foglalkozom a plázacicák,divatbolondok véleményével.
Ha a lányod azt mondta,sose növi ki a fehér harisnyát,akkor számíts arra,hogy igaza lesz.Ebbe bele ell törődnöd,és majd eljön egy olyan időszak,amikor egy másik divat hatással lesz rá,és majd váltani fog.Türelmesnek kell lenned vele.
Szaggatott farmernadrág alatt buliban, még kamaszkorban is jól mutat!
Amúgy meg ebben a korban amúgyis 1-2 évente stílust váltanak a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!