Szerintetek az normális, ha egy 13 éves lány nem tudja magától eldobni a fehér harisnyanadrágot?
Szia! Mikor én 13 -14 éves voltam, akkor az volt a "divat", hogy nagyon bőszárú nadrágot hordtunk, nagy zsebekkel térd mellett.. Anyukám, családom könyörgött, hogy ne viseljek ilyet, mert egyáltalán nem lányos, és nagyon pacuha. Persze nem érdekelt a véleményük, ugyanezt mondtam, mint a lányod, hogy nekem nem a divat mondja meg, hogy ki vagyok. 16-17 éves koromig jártam ilyen nadrágokban. Akkor elkezdtem nőiesebb ruhákat, cipőket viselni. Ebben nagy szerepe volt annak is, hogy találkoztam a mostani vőlegényemmel, aki akkor, mikor én 16 voltam, ő 18. Elegánsabb, farmeros, inges fiú. Elkezdtem érezni, hogy valami nem jó. A bőnacit szűk farmerra, a deszkás cipőt csajosabb lapostalpúra cseréltem.
Ma már tűsarkúban és szép ruhákban járok! :)
Tudom, hogy nem ugyanaz, mint a lányod és a harisnya esete, de biztos vagyok benne, hogy ő is változtatni fog pár éven belül. Lehet mar egyből a középiskolába bekerülés ilyen hatással lesz rá!
Ne akarj változtatni rajta, annál jobban ellen fog állni. Ha neki így tetszik, így kényelmes, és nem is bántják érte a társai, akkor hagyd rá! Magától fog rájönni, hogy másképp is lehet! Ez a kor a legrosszabb, csak pár évet kell kibírnod, a saját példámból tudom! :)
Ne haragudj, hogy ilyen sokat írtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!